Ситуація в зоні АТО, ранок. За минулу добу російські окупаційні війська 88 разів порушили режим тиші

Ситуація в зоні АТО, ранок. За минулу добу російські окупаційні війська 88 разів порушили режим тиші


Зведення прес-центру штабу АТО станом на 06.00 27 серпня 2016 року:

За минулу добу в районі проведення антитерористичної операції російські окупаційні війська 88 разів порушили режим тиші.

Найбільшу кількість, а саме 37 обстрілів, зафіксовано на Донецькому напрямку. Тут збройні провокації не припинялись по всій лінії розмежування - від північних околиць Красногорівки до Троїцького противник вів обстріли з мінометів, гранатометів різних систем та кулеметів великих калібрів. По позиціях у Зайцевому та Пісках ворог застосував важку артилерію калібру 122 мм. Авдіївка знову була розстріляна з танків, на цей раз супротивник використав в цьому районі понад шість десятків снарядів. Поблизу укріплень у Зайцевому, Новгородському та Луганському зафіксовано активність ворожих бойових машин піхоти.

Не припиняють російські окупанти збройні провокації й на Маріупольському напрямку, за добу тут зафіксовано 31 випадок порушення ними режиму припинення вогню. По позиціях в Красногорівці супротивник випустив з півсотні мін різного калібру, обстрілював їх також з великокаліберних кулеметів, пізніше застосував БМП та самохідні артилерійські установки калібру 152 мм. Вогонь із мінометів калібру 120 мм ворог вів у Тарамчуку, Широкиному та Лебединському. У Водяному, Гнутовому та Новотроїцькому противник використав 82 мм калібр мінометів, а у Березовому, Мар’їнці та Широкиному ще й різних систем гранатомети та великокаліберні кулемети. У Мар’їнці, до того ж, зафіксовано снайперський вогонь.

На Луганському напрямку доба розпочалася з масованого артилерійського удару по Кримському, тут ворог випустив понад півсотні снарядів 122 мм калібру, ввечері провів ще один обстріл двома десятками снарядів того ж калібру та застосував міномети. Новозванівку, Попасне, Станицю Луганську противник обстрілював з гранатометів та великокаліберних кулеметів, у Золотому теж відкривав кулеметний вогонь. По укріпленнях у Станиці Луганській супротивник до того ж застосував міномети 82 мм калібру та задіяв бойові машини піхоти.


Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.