​Від початку доби ворог двічі обстріляв позиції наших захисників

Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає. На обстріли з боку збройних формувань рф наші підрозділи дали адекватну відповідь, втрати противника уточнюються



Брифінг прес-центру Об'єднаних сил 02.06.2019 року:

Від початку доби ворог двічі порушив режим припинення вогню. Збройні формування російської федерації обстріляли позиції наших підрозділів з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування «Схід» противник з напрямку населеного пункту ЗАЇЧЕНКО обстріляв з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї позиції українських захисників поблизу населеного пункту ГНУТОВЕ.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування «Північ» ворог обстріляв наші позиції поблизу населеного пункту НОВГОРОДСЬКЕ з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Вогонь противник вів з напрямку населеного пункту ШАХТА ГАГАРІНА.

Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає. На обстріли з боку збройних формувань російської федерації наші підрозділи дали адекватну відповідь, втрати противника уточнюються.

За минулу добу збройні формування російської федерації загалом 15 разів обстріляли позиції Об'єднаних сил, при цьому двічі – із застосуванням заборонених Мінськими угодами артилерійських систем калібру 122 мм та мінометів калібру 82 мм Ворог також обстрілював наших захисників з озброєння бойових машин піхоти, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Усі випадки порушень режиму тиші зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування «Схід». Тут противник обстріляв позицій Об'єднаних сил поблизу населених пунктів НОВОСЕЛІВКА ДРУГА, ПІСКИ, ПАВЛОПІЛЬ, АВДІЇВКА, КРАСНОГОРІВКА, ВОДЯНЕ, ВЕРХНЬОТОРЕЦЬКЕ, ОПИТНЕ і ПІЩЕВИК.

За минулу добу представники Національної поліції України та Національної гвардії України зі складу Об'єднаних сил виявили та припинили 392 адміністративних правопорушення і розкрили 19 кримінальних злочинів, три з яких пов'язані з незаконним поводженням зі зброєю та боєприпасами. За підозрою в участі у складі збройних формувань Російської Федерації затримано та передано до правоохоронних органів шість осіб.

01 червня через контрольні пункти в'їзду-виїзду на контрольовану Об'єднаними силами територію в'їхали близько 18 тисяч осіб та понад двох з половиною тисяч транспортних засобів. Така ж кількість осіб та транспортних засобів перетнули лінію зіткнення у зворотньому напрямку. У пропуску через контрольні пункти в'їзду-виїзду з вагомих причин відмовлено 14 особам. Прикордонними нарядами спільно з представниками Державної фіскальної служби України зі складу Об'єднаних сил виявлено з ознаками контрабанди та вилучено матеріальних цінностей на загальну суму понад 17 тисяч гривень.

Групами цивільно-військового співробітництва Об’єднаних сил надано чергову допомогу продуктами харчування та предметами першого вжитку малозабезпеченим та багатодітним сім'ям в населених пунктах ТРАВНЕВЕ і ГЛАДОСОВЕ та провели святкові заходи з нагоди Дня захисту дітей з врученням дітям подарунків та книжок в населених пунктах ЛЕБЕДИНСЬКЕ, БЕРДЯНСЬКЕ і СОПИНЕ.

Військово-цивільні адміністрації та правоохоронні органи в районі проведення операції працювали у штатному режимі. Суспільно-політична та гуманітарна обстановка залишається під контролем Об'єднаних сил.


Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.