​Учора російсько-окупаційні війська тричі обстріляли позиції наших захисників

Унаслідок обстрілів російсько-окупаційних військ минулої доби отримав поранення, не сумісне з життям, один наш герой. Ще один наш оборонець зазнав бойового ураження



Щоденне зведення прес-служби Міноборони України щодо обстановки в районі проведення операції Об’єднаних сил.

1. Загальна обстановка на лінії бойового зіткнення в районі відсічі та стримування збройної агресії рф на сході України залишається контрольованою нашими героями — підрозділами Об’єднаних сил.

Унаслідок адекватного збройного спротиву з боку захисників України на постійні порушення режиму тиші з боку російсько-окупаційних військ у попередні дні, вчора ворог тричі застосовував по наших позиціях різні зразки озброєння.

Окупанти вели прицільні обстріли позицій Об’єднаних сил з ручних протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів. Вночі з напрямку від окупованої Оленівки — по оборонцям Тарамчука, зранку від Сентянівки по захисникам Кримського, та ввечері з напрямку від н.п. Пікузи окупанти вели вогонь по позиціях наших воїнів в районі Водяного.

Як повідомлялося, на превеликий жаль, доба, що минула, принесла чергову непоправну втрату серед наших мужніх оборонців. Унаслідок обстрілів з боку російсько-окупаційних військ вчора отримав поранення, не сумісне з життям, один наш герой.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким нашого загиблого захисника, а також його бойовим побратимам.

Вічна пам’ять!

Ще один наш оборонець отримав бойове ураження. Стан здоров’я воїна — задовільний.

Підрозділи Об’єднаних сил, застосовуючи у відповідь чергові вогневі засоби, придушували ворожу збройну агресію. Зазначимо, що захисники України ніколи не відкривають вогонь на лінії фронту першими, а ведуть адекватні оборонні дії та прицільний вогонь у відповідь на злочинні дії російсько-окупаційних військ, лише в разі підтвердження відсутності в секторі цивільних мирних жителів та інфраструктури місцевого населення.

2. Від початку поточної доби, 13 квітня, за наявною станом на 12.00 інформацією, збройні формування рф двічі порушили режим тиші на лінії бойового зіткнення.

О 09.35 ворог розпочав обстріл оборонців н.п. Піски, застосовуючи ручні протитанкові гранатомети та великокаліберні кулемети.

З 11.20 зі станкових протитанкових гранатометів та кулеметів великого калібру окупанти порушили режим тиші в районі Павлополя.

Підрозділи Об’єднаних сил вели адекватні оборонні дії із незаборонених зразків озброєння з метою придушення ворожої збройної активності.

Втрати противника уточнюються.

3. Наші герої-захисники — підрозділи Об’єднаних сил неухильно дотримуються режиму тиші та щохвилини перебувають напоготові дати гідну збройну відсіч на підступні ворожі дії з боку російсько-окупаційних військ.

Слава захисникам України!

Слава Україні!


Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Заява спікера Джонсона нарешті підкріплена його рішучістю винести на голосування 60 мільярдів доларів допомоги від США Україні

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.