​Минулої доби збройні формування рф тричі обстріляли позиції наших захисників

Підрозділи Об’єднаних сил жорстко придушували збройну активність окупантів черговими вогневими засобами. Бойових втрат серед наших бійців за минулу добу немає



Щоденне зведення прес-служби Міноборони України щодо обстановки в районі проведення операції Об’єднаних сил.

Минулої доби збройні формування російської федерації тричі порушили режим припинення вогню, продовжуючи свідомо застосовувати заборонене Мінськими домовленостями важке озброєння.

Підрозділи Об’єднаних сил жорстко придушували збройну активність окупантів черговими вогневими засобами.

Два обстріли опорних пунктів українських підрозділів зафіксовано на Донецькому напрямку.

Зокрема, вранці противник відкривав вогонь по позиціям підрозділів Об’єднаних сил неподалік Новотроїцького, при цьому використовуючи ручні та станкові протитанкові гранатомети і великокаліберні кулемети. А вже надвечір зі станкових протитанкових гранатометів здійснив обстріл наших захисників поблизу Водяного.

Крім того, на Луганському напрямку, з міномету 82-го калібру противник вів обстріл українських позицій в районі Оріхового.

Бойових втрат серед підрозділів Об’єднаних сил, за минулу добу, немає.

На всі ворожі провокації, українські підрозділи жорстко та оперативно реагували з чергових вогневих засобів. За даними розвідки, 1 російського окупанта було знищено та 2 поранено.

Від початку поточної доби, станом на 12.00, російські окупаційні війська двічі відкривали вогонь по позиціях підрозділів Об’єднаних сил на Донецькому напрямку.

Так, у період з 5.00 по 5.20 , збройні формування російської федерації з гранатометів різних систем обстріляли наших захисників неподалік Гнутового.

Також поблизу цього ж населеного пункту, близько 10 години, противник використав БПЛА, щоб скинути заряд ВОГ-17. В результаті чого, 1 український воїн отримав осколкове поранення. Йому було надано необхідну медичну допомогу та доставлено до лікувального закладу.

У відповідь наші військовослужбовці рішуче застосували чергові вогневі засоби та припинили ворожі провокації.

Слава захисникам України!

Слава Україні!


Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.