​Учора підрозділи Об’єднаних сил загалом 12 разів перебували під прицільним ворожим вогнем

На жаль, минулої доби двоє наших героїв отримали поранення внаслідок ворожих обстрілів. За даними розвідки, наші воїни поранили трьох окупантів



Щоденне зведення пресслужби Міноборони України щодо обстановки в районі проведення операції Об’єднаних сил.

1. Загалом 73 міни, переважна більшість з яких – 120-го калібру, випустили вчора збройні формування рф по позиціях захисників України. Таким чином російсько-окупаційні війська не припиняють активно порушувати Мінські угоди щодо заборони застосування важкого озброєння на лінії бойового зіткнення.

Підрозділи Об’єднаних сил загалом 12 разів перебували під прицільним ворожим вогнем із різних зразків озброєння. Зазначимо, що російсько-окупаційні війська отримували від наших героїв-оборонців жорстку адекватну відповідь. Українські воїни, з підтвердженням відсутності в секторах мирного цивільного населення та їх інфраструктури, застосовували у відповідь на ворожі обстріли легке піхотне озброєння.

Ворог використовував міномети різних калібрів в районах н.п. Невельське, Новозванівка, Новотошківське, Луганське та Зайцеве. Ці обстріли окупанти супроводжували в переважній більшості вогнем з гранатометів різних систем та стрілецького озброєння. Зокрема, легке піхотне озброєння противник також застосував поблизу н.п. Авдіївка, Водяне та Піски.

На превеликий жаль, вчора двоє наших героїв отримали поранення внаслідок ворожих мінометних обстрілів. Стан їх здоров’я – задовільний. Бажаємо нашим захисникам скорішого одужання.

Як вже повідомлялося, за даними розвідки Об’єднаних сил, вчора наші воїни, адекватно реагуючи на ворожі збройні провокації, поранили трьох окупантів.

Крім того, прес-центр Штабу ООС оприлюднив на своїй сторінці у соціальній мережі дані розвідки щодо втрат російсько-окупаційних військ у живій силі та техніці за червень.

2. Від початку поточної доби, 1 липня, за наявною станом на 12.00 інформацією, російсько-окупаційні війська продовжують збройну агресію на лінії бойового зіткнення та здійснили два прицільні обстріли.

З 07.05 ранку від Золотого-5 окупанти застосували автоматичні станкові гранатомети та стрілецьке озброєння по нашим оборонцям Оріхового.

Після 08.40 наші захисники н.п. Піски зафіксували розриви 4-х ворожих мін 120-го калібру. Також противник вів тут вогонь з АГС.

Підрозділи Об’єднаних сил, застосовуючи у відповідь чергові вогневі засоби жорстко придушували ворожу збройну активність.

За наявною інформацією, бойових втрат серед наших героїв-захисників немає.

Втрати окупантів уточнюються.

3. Захисники України неухильно дотримуються режиму тиші, проте перебувають напоготові дати оперативну жорстку відсіч на підступні ворожі дії з боку російсько-окупаційних військ.

Слава захисникам України!

Слава Україні!


Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.