​Учора російські окупанти 5 разів відкривали вогонь по позиціях наших захисників

У результаті ворожого вогню один військовий Об’єднаних сил отримав вогнепальне поранення, несумісне з життям



Зведення Міністерства оборони України щодо обстановки в районі проведення операції Об’єднаних сил за минулу добу та станом на сьогодні, 17 серпня.

Учора, 16 серпня, російсько-окупаційні війська 5 разів відкривали вогонь по позиціях українських захисників.

Біля Золотого-4 ворог вів вогонь із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Неподалік Широкиного обстрілював українські позиції зі станкових протитанкових і ручних протитанкових гранатометів, а також стрілецької зброї.

На Приазов’ї, у районі населеного пункту Водяне, окупанти вели вогонь із ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

Збройні формування російської федерації обстрілювали наші позиції з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї і у напрямку населених пунктів Новомихайлівка та Причепилівка.

У результаті ворожого вогню один військовий отримав вогнепальне поранення, несумісне з життям.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблого воїна...

Станом на 12-ту годину поточної доби з боку ворога зафіксовано 3 порушення режиму припинення вогню.

Поблизу Причепилівки противник двічі порушив режим тиші, обстрілюючи позиції наших захисників зі стрілецької зброї.

А в напрямку населеного пункту Водяне, що біля Донецька, збройні формування рф застосували міномети 120-го калібру.

Унаслідок ворожого обстрілу одного військового було поранено. Наразі він перебуває в лікувальному закладі. Стан його здоров’я — задовільний.

На дії російських окупаційних військ українські захисники дали адекватну відповідь.

Про всі факти порушень режиму припинення вогню повідомлено представників ОБСЄ через українську сторону СЦКК.

За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, діяльність російських формувань на тимчасово окупованій території в Донецькій та Луганській областях призводить до подальшого зростання загроз безпеці цивільного населення.

Зокрема, 11 серпня з росії прибуло близько 10 вантажних автомобілів з боєприпасами і протитанковими та протипіхотними мінами.

Протягом минулого тижня здійснювалось інтенсивне мінування прилеглої до лінії зіткнення території мінами ПОМ-2, ПМН-2, МОН, ОЗМ-72, які заборонені міжнародними Конвенціями.

Мінно-вибухові загородження встановлювались як засобами дистанційного мінування, так і диверсійно-розвідувальними групами окупантів.

Водночас інтенсивне мінування місцевості призводить до втрат серед особового складу підрозділів противника.

Слава захисникам України!

Слава Україні!


Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.