​Учора російські окупанти 5 разів відкривали вогонь по позиціях наших захисників

У результаті ворожого вогню один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення. Воїн перебуває у медичному закладі



Зведення Міністерства оборони України щодо обстановки в районі проведення операції Об’єднаних сил за минулу добу та станом на сьогодні, 3 вересня.

Учора, 2 вересня, російські окупаційні війська 5 разів відкривали вогонь по позиціях українських воїнів.

Неподалік Золотого-3 ворог двічі відкривав вогонь зі станкових протитанкових і автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У районі Новомихайлівки російсько-окупаційні війська здійснювали обстріл із мінометів 120-го калібру.

Поблизу населеного пункту Красногорівка противник використовував артилерію калібру 100-мм.

Біля Новотошківського окупанти відкривали вогонь зі стрілецької зброї.

У результаті ворожого вогню один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення. Воїн перебуває у медичному закладі, стан його здоров’я — задовільний.

На збройну активність російських окупаційних військ українські захисники адекватно відповіли.

Про всі факти порушень режиму припинення вогню збройними формуваннями російської федерації повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону СЦКК.

Станом на 12-ту годину поточної доби порушень режиму припинення вогню зафіксовано не було.

За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, командування зс рф продовжує нарощувати готовність до застосування оперативного угрупування російських окупаційних військ на тимчасово окупованій території у Донецькій та Луганській областях.

З початку вересня окупанти розпочали ротацію передових підрозділів з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК. Для підвищення бойових можливостей підрозділів, призначених для ротації, противником проведені заходи бойового злагодження рот у сформованих батальйонних тактичних групах, тактико-спеціальні навчання із коригування вогню артилерії з використанням безпілотних літальних апаратів.

Крім того, окупанти продовжують утримувати на передових позиціях значну кількість снайперських розрахунків та розрахунків протитанкових ракетних комплексів для нанесення втрат особовому складу Об’єднаних сил, знищення елементів відео спостереження, руйнування фортифікаційного обладнання та провокування вогню у відповідь.

Слава захисникам України!

Слава Україні!


Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.