​Збройні формування рф 7 разів порушили режим припинення вогню

Від початку доби внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення, несумісне з життям



Зведення про ситуацію в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 11:00 30 вересня 2021 року.

Упродовж минулої доби, 29 вересня, ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил була контрольованою українськими військовими.

Ігноруючи домовленості, досягнуті 22 липня 2020 року у рамках Тристоронньої контактної групи, збройні формування російської федерації 7 разів порушили режим припинення вогню.

У районі ЗОЛОТОГО-4 противник вів прицільний вогонь з ручних протитанкових та підствольних гранатометів, а також стрілецької зброї.

Поблизу населеного пункту ПІСКИ російські найманці обстріляли наші позиції, застосувавши ручні протитанкові гранатомети та великокаліберні кулемети.

Поблизу ШУМІВ ворог здійснив прицільний обстріл з ручних протитанкових гранатометів.

У напрямку ЛЕБЕДИНСЬКОГО окупанти чотири рази вели щільний вогонь з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

Від початку доби, 30 вересня, російсько-окупаційні війська 3 рази порушили режим припинення вогню, 1 раз застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння.

Біля НОВОТОШКІВСЬОГО ворожі збройні формування здійснили прицільний обстріл позицій наших захисників з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Поблизу КАМ’ЯНКИ окупанти вели вогонь з артилерії калібру 122 мм.

У бік населеного пункту ПОПАСНА найманці здійснили обстріл з автоматичних станкових гранатометів.

Унаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення, несумісне з життям.

Командування та особовий склад Об’єднаних сил висловлює щирі співчуття рідним та близьким героя, який загинув за Україну.

На вогневі дії противника наші військовослужбовці відкривали вогонь у відповідь, чим змусили ворога припинити обстріли.

Завдяки зусиллям українських воїнів рубежі наших підрозділів залишилися незмінними.

У районі проведення операції Об’єднаннях сил відбулися навчання інженерних підрозділів. Під час тренувань військовослужбовці успішно виконали ряд завдань, та довели, що здатні швидко навести понтонні мости та задіяти пороми для переправи техніки в потрібному місці.

Криміногенна ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил оцінюється як стабільна.

Упродовж минулої доби підрозділи поліції зведених загонів перевірили 4185 транспортних засобів, 4150 осіб, з них 5 осіб на причетність до збройних формувань російської федерації, а також виявили 59 адміністративних правопорушень та розкрили 21 злочин.

Через контрольні пункти в'їзду-виїзду на тимчасово окуповану територію прослідувало 1449 осіб, а на підконтрольну Україні територію прибуло 1157 осіб.

У порядку реалізації комплексу безпекових заходів в інтересах цивільного населення піротехнічні розрахунки ДСНС України зі складу Об’єднаних сил розмінували понад 2 гектари території, передали на знищення 132 вибухонебезпечні предмети та повністю відновили 6 пошкоджених будинків.

Підрозділи Об’єднаних сил тримають ситуацію під контролем та продовжують виконувати визначені завдання з відсічі і стримування збройної агресії російської федерації.

Разом до перемоги!

Слава Україні!


Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.