Хиллари Клинтон может стать следующим президентом США

klinton preziden

 
Бывший госсекретарь Соединенных Штатов Хиллари Клинтон хочет стать президентом. Она заявила, что надеется застать то время, когда США возглавит женщина.


"Говоря гипотетически, я очень надеюсь, что пока я жива, у нас появится первая женщина-президент", – заявила Клинтон во время общения со своими сторонниками в Торонто, недвусмысленно дав понять, что готова бороться за высший пост государства.

Кандидатуру Хиллари Клинтон на выборах президента США готовы поддержать однопартийцы-демократы. "Политический интерес Демократической партии будет сфокусирован на Хиллари Клинтон, и в какой-то степени это происходит уже сейчас", – уверяет бывший губернатор штата Пенсильвания Эдд Ренделл.

Между тем, результаты опросов общественного мнения тоже говорят о том, что 65-летняя Клинтон набрала очень большую популярность и имеет большие шансы на то, чтобы получить значительную поддержку населения на выборах, сообщает Russia Today.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.