США відмовилися приймати Медведєва для взаємодії по Сирії

medvedev usa

 
США відхилили пропозицію Росії про направлення до Вашингтона делегації на чолі з прем'єр-міністром Дмитром Медведєвим для обговорення взаємодії по Сирії. Про це повідомляє «Інтерфакс» з посиланням на заяву глави МЗС РФ Сергія Лаврова, пише slon.ru.


«Нам буквально сьогодні (14 жовтня. - Slon) офіційно відповіли. Мабуть, вчорашнє публічне нагадування нашого президента підштовхнуло американців до того, щоб все-таки відреагувати на наші пропозиції. Нам було надано відповідь, що делегацію направляти до Москви у них не виходить, і прийняти делегацію у Вашингтоні не виходить теж», - сказав Лавров.

Лавров також зазначив, що у Вашингтоні повідомили про свою зацікавленість лише в тому, щоб «домовитися про кроки, які дозволять інцидентів уникати», і назвав це «образливим».

13 жовтня Президент РФ Володимир Путін заявив, що Москва запропонувала Вашингтону провести переговори щодо Сирії на високому військово-політичному рівні. В якості глави російської делегації передбачалося призначити прем'єр-міністра Дмитра Медведєва.

Росія проводить військову операцію в Сирії проти (забороненої в РФ судом) «Ісламської держави» з 30 вересня. Сполучені Штати та їхні союзники з 2014 року наносять обмежені серії ударів по позиціях ІГІЛ.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За прошедшие сутки на линии фронта произошло 68 боевых столкновений, враг нанес 2 ракетных и 64 авиационных удара, 75 раз обстрелял из РСЗО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.