​Між Нідерландами і Туреччиною виник повітряний конфлікт

Коментуючи рішення уряду Нідерландів про скасування дозволу на посадку літака глави МЗС Туреччини Мевлюта Чавушоглу, президент Туреччини Реджеп Ердоган попередив, що все це в підсумку матиме зворотний ефект, повідомляє турецьке інформагентство «Анадолу».


«Після конституційного референдуму 16 квітня Туреччина прийме відповідні заходи. Анкара вміє бути терплячою », - підкреслив президент Туреччини. «Подивимося, як після цього ваші літаки будуть приземлятися в Туреччині. Звичайно, я маю на увазі дипломатичну сферу, а не поїздки пересічних громадян. Це окреме питання, що вимагає розгляду», - пояснив президент.

За словами Ердогана, влада Нідерландів не інформованf ні про політику, ні про дипломатію. «Вона настільки ж боязка, як і боягузлива. Всі ці рішення - залишки нацизму і фашизму», - підкреслив глава Турецької держави.

Нагадаємо, влада Нідерландів раніше сьогодні скасувала дозвіл на посадку літака глави МЗС Туреччини. В Амстердамі обгрунтували таке рішення «заходами громадської безпеки».

У відповідь на скасування владою Нідерландів ряду заходів турецької громади, Чавушоглу планував виступити увечері 11 березня на подвір’ї генконсульства Туреччини в Роттердамі.

Глава турецької дипломатії вже попередив, що якщо влада Нідерландів анулює дозвіл на посадку, то Анкара введе дуже жорсткі економічні і політичні санкції проти цієї європейської країни.

Фото aa.com.tr



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.