​На північному заході Афріна йдуть запеклі бої. Операція «Оливкова гілка» триває

Генштаб ЗС Туреччини оприлюднив останні дані з антитерористичної операції «Оливкова гілка» на північному заході Сирії. Станом на 28 січня, число терористів PKK/KCK/PYD-YPG і ДЕАШ, нейтралізованих в сирійському Афрін, досягло 484.


У повідомленні наголошується, що мішенями в ході операції є тільки терористи, їх укриття, вогневі точки, склади зі зброєю і військова техніка, і вживаються всі заходи для запобігання жертв серед мирного населення, передає турецьке інформагентство «Анадолу».

«Напередодні вночі ВПС Туреччини завдали удари по об'єктах терористів PKK/KCK/PYD-YPG і ДЕАШ, знищивши 37 бойовиків, а також укриття, вогневі точки, склади зі зброєю. Всі сім літаків, задіяних в операції, повернулися на аеродроми базування. Операція «Оливкова гілка» триває згідно з планом », - йдеться в повідомленні.

Бої спалахнули в районі гори Бурсея

У рамках операції «Оливкова гілка» між ЗС Туреччини та Сирійської визвольної армії (СВА), з одного боку, і терористами PYD/PKK - з іншого, йдуть запеклі бої в районі гори Бурсея на північному заході Афріна.

Як повідомляє агентство «Анадолу», з цієї гори добре проглядаються турецьке місто Кіліс і підконтрольний опозиції сирійський Аазаз. Тому терористи мали можливість наносити артилерійські і ракетні удари по мирному населенню, яке проживає в цих районах.

У районі гори Бурсея тривають запеклі бої

У районі гори Бурсея на північному сході сирійського Афрін тривають запеклі бої.

На дев'ятий день операції «Оливкова гілка» турецька авіація і артилерія завдали ударів по позиціях терористів PYD/PKK в районі гори Бурсея. Після цього в бій пішли підрозділи ЗС Туреччини і загони Сирійської визвольної армії (СВА).

Звуки бою доносяться до прикордонних селищ турецької провінції Кіліс.

Об'єкти терористів бомблять і обстрілюють з САУ «Шторм»

ЗС Туреччини продовжують завдавати ударів по об'єктах терористів PYD/PKK в районі Афріна на північному заході Сирії.

Об'єкти терористів бомблять і обстрілюють з самохідних артилерійських установок Fırtına («Шторм») з території прикордонних постів, розташованих в провінціях Кіліс та Хатай.

Фото aa.com.tr



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.