​Російський військовий гелікоптер впав у Балтійське море, пілоти загинули

Російський військовий гелікоптер Ка-29 впав у Балтійське море. Загинули два пілоти, котрі були на борту. Про це сьогодні, 13 квітня, поінформували у прес-службі балтійського флоту росії. За словами інформаційних агентств, інцидент трапився вчора під час білорусько-російських військових навчань повітрянодесантних військ під Брестом, неподалік кордону з Польщею, передає Польське радіо.


Активна фаза маневрів, за словами Міністерства оборони Білорусі, мала тривати від 10 до 12 квітня. До Бреста прибули солдати з російської 76-ї гвардійської десантно-штурмової дивізії у Пскові (відомо, що 2014 року підрозділи дивізії брали участь у військових операціях під час збройної агресії рф проти України – ред.). З білоруського боку у навчаннях взяли участь підрозділи 38-ї десантно-штурмової бригади Спеціальних оперативних сил.

За повідомленням Балтійського флоту, пілоти працювали на авіаційних заводах, які є виробником гелікоптерів.

За інформацією російського агентства ТАСС, гелікоптер зник під час нічного навчального польоту. Політ відбувався у нормальних погодних умовах.

Про аварію інформаційні агентства повідомили сьогодні вранці, незадовго до офіційної заяви. Агентства поінформували, що вчора було виявлене тіло одного з пілотів.

Гелікоптер Ка-29. Фото mil.ru



Коментарі

  +0 #1 Сергій 13 апр. 2018 г., 16:20:46
Російський військовий гелікоптер Ка-29 впав у Балтійське море. Інцидент трапився вчора під час білорусько-російських військових навчань повітрянодесантних військ під Брестом. Тут ніхто нічого не перепутав? Балтика та Брест - це не те саме.

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.