Прихильники Асада наступають на півночі сирійського Хомса

Сили режиму Башара Асада піддають масованій атаці підконтрольні сирійській опозиції райони на півночі провінції Хомс, що входять в список зон деескалації в Сирії. Як повідомляють кореспонденти агентства «Анадолу» в регіоні, в результаті авіаударів загинули щонайменше двоє мирних жителів, є поранені.


З раннього ранку авіація завдала 70 ударів по населеному пункту Заферан та селах Іззеттін Макрамійе, Тилиф і Дейфул. У результаті бомбардування повністю знищена лікарня Заферане.

Слідом за інтенсивними атаками режим Асада і його прихильники раніше встановили контроль над передмістям Дамаска Східною Гутою. Сили режиму Асада і його прихильники намагаються встановити контроль над всією територією провінції Хомс.

Операція із захоплення північних районів провінції Хомс почалася 14 квітня, і за три дні сили режиму встановили контроль над шістьма населеними пунктами. Пізніше опозиційним угрупованням вдалося повернути контроль над зазначеними населеними пунктами.

Фото aa.com.tr



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.