​Обстріли зони деескалації в Сирії не припиняються - у районі міста Хан-Шейхун загинули три мирних жителя

Армія Башара Асада продовжує атаки і обстріли в зоні деескалації на північному заході Сирії. За інформацією місцевих джерел, населені пункти, підконтрольні противникам Асада, піддаються артилерійським, мінометним і ракетним ударам, передає турецьке інформагентство «Анадолу».


Армія Асада і проіранські загони бойовиків 19 травня нанесли удари по населених пунктах Мигир Ель-Хамам і Еш-Шара поблизу міста Хан-Шейхун в провінції Ідліб.

Крім того, обстріляні селища Джуб Сулейман і Ез-Зекат, а також селище Кефренбуде на півночі провінції Хама.

Жертвами сьогоднішніх обстрілів в районі міста Хан-Шейхун стали троє членів однієї сім'ї.

У цілому, з 25 квітня жертвами атак і обстрілів на північному заході Сирії стали не менше 155 осіб, більше 410 поранені.

З 17 вересня 2018 року по сьогоднішній день свої будинки в зоні деескалації покинули 553 444 мирних жителя.

Фото aa.com.tr



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.