​Закулісні перемовини: москва хоче віддати Вашингтону Венесуелу в обмін за Україну?

Польський сайт jagiellonia.org, посилаючись на аналітичний центр у Вашингтоні American Foreign Policy, повідомляє про закулісні перемовини Трампа з путіном в Осаці на тему України та Венесуели. москва хоче віддати Вашингтону Венесуелу в обмін за Україну.


Як повідомляє jagiellonia.org, наприкінці травня експерт American Foreign Policy Стівен Бланк у статті на сторінках The Hill застеріг, що кремль намагається переконати Білий Дім, дати йому свободу дій в Україні, натомість росія не перешкоджатиме США у справі повалення режиму Ніколаса Мадуро у Венесуелі, передає Польське радіо.

Сайт jagiellonia.org вказує, що чергові події показали можливе зацікавлення президента США Дональда Трампа такою угодою. Деякі заяви з боку москви та Вашингтона опосередковано оправдовують такі твердження: нещодавно путін відмовився продавати ракети С-400 Іранові, зате Трамп написав у Твіттері: російські дорадники залишили Венесуелу.

Стівен Бланк – старший науковий співробітник з питань росії американської Ради з питань зовнішньої політики – однозначно критикує таку політику:

«Ми не повинні забувати, що російські збройні сили (у тому також так звані сепаратисти, які насправді допомагають москві в агресії проти України) напали на Крим та Донбас і провели найбільш вражаючу агресію від часів наступу Саддама Гусайна на Кувейт».

Аналітик переконаний, що з приводу порушення росією Договору про непоширення ядерної зброї – продовження договору СТАРТ суперечить інтересам США.

Стівен Бланк наголошує, що у Венесуелі основну проблему становлять сили кубинські, а не російські. Водночас він вказує, що слідство Мюллера виявило, що російські спроби втручань у політику США у великому масштабі не сприяють двостороннім відносинам.

Якщо Україна стане руїною, довіра до США у Європі буде знищена і не припинить спроб росії пошкодити західнім демократіям, – перестерігає американський аналітик, цитований польський сайтом jagiellonia.org.

Фото ЕРА



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.