​Президент Аргентини заразився коронавірусом після щеплення російською вакциною Sputnik V

Президент Аргентини Альберто Фернандес, щеплений російською вакциною Sputnik V, повідомив про позитивний результат антиген-тесту на коронавірусну інфекцію нового типу (COVID-19). «Сьогодні, після того, як у мене піднялася температура до 37,3° C і з'явився легкий головний біль, я здав на тест на антиген до коронавірусу і він показав позитивний результат. Незважаючи на те, що я поки чекаю підтвердження результатів тестом ПЛР, я пішов на самоізоляцію, дотримуюся діючих протоколів і дотримуюся вказівок свого особистого лікаря», - написав Фернандес на своїй сторінці в Twitter, повідомляє турецьке інформагентство «Анадолу».


За словами глави держави, він поінформував про ситуацію людей, з якими знаходився в контакті останні 48 годин.

«Я фізично здоровий, і, хоча мені хотілося б завершити свій день народження без цієї новини, мій моральний дух теж в порядку. Щиро вдячний за виявлену до мене любов у день народження», - сказав президент.

62-річний президент Фернандес прищепився першою дозою російської вакцини Sputnik V 21 січня 2021 року.

20 січня російська вакцина отримала дозвіл від Національного управління з ліків, продуктів харчування і медичних технологій Аргентини на використання для осіб старше 60 років.

Після цього 60-річний Фернандес відразу зробив щеплення. Щеплення главі держави зробили в лікарні міста Посадас на північному сході Аргентини.

Альберто Фернандес став другим главою держави, який отримав російський препарат. До нього Sputnik V прищепився президент Гвінеї Альфа Конде.

Глава держави нагадав про необхідність вакцинувати більшість жителів Аргентини в найкоротші терміни.

Фото aa.com.tr



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.