Що не покажуть українські ЗМІ: протести проти локдауну. Лондон. Гайд-парк 24 02 2021 (відео)

Українські ЗМІ, що належать клептократам, зацікавленим у порушенні прав людини на позбавлені громадян свободи, не показують українцям протести, котрі відбуваються протягом року по всій планеті. Німеччина, Англія, Данія, США, Фінляндія та Норвегія проводять протести проти карантинних обмежень. У Данії також протестували проти паспортів вакцинації, які є нічим іншим, як аналогом фашистських німецьких жовтих зірок, які нацисти змушували носити євреїв. Після масових протестів Данія повністю відмовилася від вакцинації препаратом AstraZeneca. Як і Швейцарія.


А такі розвинені країни, як Швеція та Швейцарія обрали інший шлях боротьби з вірусом, який не направлений на знищення економіки країн та не обмежує права громадян.

В Україні ж ЗМІ перетворились на інформаційну зброю, мета якої – залякування громадян. Українські ЗМІ роблять все можливе, аби не повідомляти про протести громадян інших країн щодо відстоювання своїх конституційних прав. Новини, які у нас найчастіше зустрінеш, це - про жорсткість заходів в локдаун в інших країнах. Однак навіть у цих питаннях наші пропагандисти дедалі частіше надають некоректну, а подекуди – неправдиву і перекручену інформацію. Ба більше: навіть ведучі в ранкових ефірах, це же не ведучі, а пропагандисти насилля над людьми і позбавлення громадян їхніх конституційних прав.

Це добре видно з одного ефіру каналу 1+1, де ведучі нагадують політінформаторів з комсомолу, що розповідають про загниваючий Захід, високі ціни в тамтешніх магазинах (забуваючи сказати про різницю в доходах громадян Заходу і українців), а також роблять спробу диктувати українці, що живе в Швеції (Еліні Коханенко з Гельсінборга), аби вона грала за їхніми правилами і доводила, що в Швеції все погано, однак вона на пропаганду не повелася і сказала ведучому і про зарплату, і про те, що ціни в Україні і в Швеції на деякі продукти майже однакові, та не дозволила собою маніпулювати в питаннях локдауну і карантину, аби пропагандисти отримали підтвердження своїм темникам. Чим політінформаторів таки засмутила – посилання на відео: https://www.youtube.com/watch?v=EvFNUMxBQvY.

Громадяни вільних країн – не зупиняються і виходять на протести. Так, 24 02 2021 на продовження протесту, що триває вже рік, вийшла велика кількість англійців. Протест планувався мирний. Люди влаштували концерт, однак поліція вирішила, що це – порушення. І вже на 1хв. 14 секунді видко, як англійці стикнулися з поліцією. Поліція з’явилася з Гайд-парку після спроби штурму мирного музичного протесту групи Jam For Freedom біля спікерського куточка. Англійці виявились не такими законослухняними, як нам розказують українські пропагандисти. І в поліцію полетіли пляшки та факели.

Фото з відеоролика на YouTube



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.