Держбюджет-2013 - тенденція до падіння зберігається

kabmin13 03 2012

 
Державний бюджет на 2013 рік має бути терміново переглянутий з урахуванням реальної економічної ситуації, - заявляють в партії «УДАР». В «УДАРі» наголошують, що Держбюджет 2013 ґрунтується на нереальних показниках, а тому не буде виконаний, якщо терміново не внести до нього зміни, повідомили «Конфліктам і законам» у прес-службі «УДАРу».


В «УДАРі» зазначили, що бюджет ґрунтується на прогнозі зростання ВВП 3,4%. Водночас, в першому кварталі 2013 року ВВП України вже впав на 1,3% і в другому кварталі тенденція до падіння зберігається.

«Результатом такої похибки буде недовиконання дохідної частини бюджету на десятки мільярдів гривень, яких в кінці року не вистачатиме державі на виплату зарплат бюджетникам та виконання інших соціальних зобов’язань», - йдеться в заяві партії.

В «УДАРі» наголошують, що для зупинення падіння економіки, влада повинна припинити наступ на економічні права і свободи громадян та перейти нарешті до вирішення реальних проблем, які шкодять економіці. Зокрема, мова йде про корупцію в судах та контролюючих органах, податковий та адміністративний тиск, невиконання законів та порушення прав власності.

«Перш за все, в бюджеті на 2013 рік треба скоротити корупційні статті видатків, пролобійовані представниками правлячої партії для задоволення своїх бізнес-інтересів. Також влада повинна скоротити величезні витрати на своє утримання», - заявляють в «УДАРі».

В партії нагадали, що депутати «УДАРу» в перші дні роботи парламенту сьомого скликання зареєстрували в парламенті законопроект про скасування необгрунтованих пільг народним депутатам та чиновникам, що теж дозволить скоротити витрати та заощадити бюджетні кошти.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.