Люди Путіна хотіли обміняти Савченко «на шлях до Криму»

tandid

 
Радник голови Служби Безпеки України Юрій Тандіт стверджує, що особи, наближені до президента Росії Владіміра Путіна, пропонували обміняти українську льотчицю та народного депутата Надію Савченко на шлях з Ростова до Криму. Про це він заявив в ефірі Громадського, повідомляє Укрінформ.


«Люди з боку сусідньої держави також намагалися взяти участь у цьому процесі (переговорах – ред.): виходили на нас не тільки офіційні, а й неофіційні особи, у тому числі й ті, що мають стосунок до різноманітних громадських організацій, і люди, які представлялися як дуже близькі до кола президента Росії. Один із них дійсно вів розмову з нами і пропонував в межах своїх повноважень розглядати питання звільнення Надії Савченко за принципом: «Ми вам Надію Савченко, а ви нам дайте пробити шляхопровід від Ростова до Криму», – розповів Тандіт.

Радник голови СБУ запевнив, що буде зроблено все можливе, аби звільнити Савченко, яку зараз судять в Росії за звинуваченням у вбивстві російських журналістів та незаконному перетині російського кордону, однак діалог з позиції сили Україна не вестиме.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.