Президент УЄФА дає свідчення у кримінальній справі стосовно Блаттера

blatter platini

 
Президент УЄФА Мішель Платіні підтвердив, що отримав від глави ФІФА Йозефа Блаттера суму в розмірі 2 млн швейцарських франків за роботу, яку він виконував за контрактом з ФІФА. Слова Платіні наводить прес-служба УЄФА, повідомляють vesti-ukr.com.


Швейцарська прокуратура порушила 24 вересня кримінальну справу стосовно Блаттера за двома статтями: злочинна недбалість і розкрадання. Повідомлялося, що Блаттер підозрюється в здійсненні незаконного платежу Платіні у розмірі 2 млн швейцарських франків із засобів ФІФА, який нібито був зроблений за виконання робіт в період січень 1999 - червень 2002 рр. і проведений в лютому 2011 року. У п'ятницю Платіні був допитаний як свідок з цього питання.

«Сьогодні я був допитаний швейцарською владою у справі про розслідування корупції у ФІФА, - підкреслив француз, який є кандидатом у президенти ФІФА. - Що стосується оплати, то хочу заявити, що ця сума відноситься до роботи, яку я здійснював відповідно до договору з ФІФА, і я радий, що мені вдалося прояснити всі питання з владою. Сьогодні я також дав зрозуміти, що, оскільки перебуваю в Швейцарії, то готовий співпрацювати зі слідством у будь-який час».

У п'ятницю прокуратура Швейцарії провела обшуки в штаб-квартирі ФІФА і офісі Блаттера, а також допитала голову ФІФА, пише tass. У ФІФА заявили, що продовжують співпрацювати з прокуратурою і виконали всі прохання щодо надання документів.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.