Адвокат Надежды Савченко передал из СИЗО ее письмо-обращение украинцам

savchenko golodovka1

 
Адвокат Надежды Савченко Илья Новиков встретился с украинской летчицей, заточенной фашистским режимом Путина в российском СИЗО, и на своей странице в Фейсбук написал о состоянии ее здоровья и опубликовал ее письмо-обращение к украинцам:


«Виделся в СИЗО с Надеждой Савченко. Сегодня 26-й день её голодовки, она потеряла более 15 кг веса, видно, что ей тяжело, но она держится.

Здоровье Надежды вызывает опасения. Она испытывает боли в поджелудочной, приступы тошноты. Уговоры прекратить голодовку, к сожалению, безрезультатны.

Несмотря ни на что, Надежда демонстрирует потрясающую силу духа. Вот её обращение украинцам:

«Українцям.

Добрий день, люди добрі!

Минули свята, вірю, що для вас сито, щедро, весело, радісно! Дуже хотілося, щоб це було так.

У мене свят не було, але я раділа за вас.

Я ще сиджу, голодую, тримаюся і борюся! Вірю, це кляте пекло скоро рухне і покотиться в руїни і забуття, куди йому й дорога!

Рада буду знову бачити вас, чути вас, і говорити з вами на моїх судах.

І вірю, зовсім скоро, вже на ВОЛІ в Україні!!!

Україна понад усе!

Слава Україні!»


savchenko golodovka0



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Эта ночь тоже прошла для нас неспокойно. Враг продолжает беспокоить воздушное пространство Украины ракетно-«шахедными» атаками

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.