Савченко запретила Фейгину подавать апелляцию и просить помилование

zaborona savchenko

 
Народный депутат Украины Надежда Савченко, которой накануне Донецкий суд Ростовской области вынес приговор - 22 года заключения - запретила подавать апелляцию и просить о помиловании. Об этом говорится в заявлении на имя Марка Фейгина, обнародованного адвокатом в Фейсбуке.


«Запрещаю Вам подавать апелляцию, прошение о помиловании, признание вины от моего или от Вашего имени и совершать любые действия без моего на то разрешения», - написала Савченко.

В случае нарушения перечисленного, пишет она, «буду расценивать это как предательство с Вашей стороны с автоматическим отказом от Вас как от адвоката».

«Я требую, как и раньше, осуществлять мою защиту максимально открыто в юридической, политической и медийной части», - добавила Савченко.

zaborona savchenko1

Она также выразила всем слова благодарности за поддержку в день объявления приговора и заявила, что ни о чем не жалеет.

zaborona savchenko2

«Дякую народним депутатам України, всім людям з України та Росії, що прийшли мене підтримати в день вироку. Це було класно! Ми зробили всім очевидне відкриття, що суд в Росії це не закон, а цирк Шапіто! Судді і прокурори виглядали просто жалюгідно і після суду пішли заливати своє горе горілкою! Відмучились! Думають вони. Насправді ж вироком мені вони підписали смертний вирок собі! Українці, дякую за Гімн і Прапор України у залі російського суду», - написала Савченко.

«Щиро дякую, що не залишили мене. Разом ми не залишимо в біді наших українців, полонених в Росії, і врятуємо Україну! З нетерпінням чекаю з вами зустрічі на волі в Україні. З Україною в серці, із щирою вдячністю Надія Савченко», - говорится в письме.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.