​Манафорта залишили під домашнім арештом, однак суддя пообіцяла звільнити з-під домашнього арешту Ричарда Ґейтса

Федеральний суддя заявила, що судовий процес над колишнім керівником передвиборчої кампанії президента Трампа та екс-радника віктора януковича Пола Манафорта і його співробітника Ричарда Ґейтса не може розпочатися у травні, як цього вимагав спеціальний прокурор, що веде розслідування про можливі таємні зв’язки з росією, кажучи, що обом сторонам потрібно більше часу для вивчення доказів і винесення досудових рішень. Суддя дала зрозуміти, що процес може розпочатися у вересні або у жовтні, повідомляє «Голос Америки».


Федеральна велика лава присяжних у жовтні минулого року висунула звинувачення двом колишнім співробітникам Трампа із 12 пунктів - у змові, відмиванні грошей, підробленні фальшивих заяв та інших злочинах у зв’язку з їх лобістською діяльністю на користь колишнього проросійського президента України віктора януковича.

Ці звинувачення не пов’язані зі слідством, що його веде спеціальний прокурор Роберт Мюллер на основі звинувачення, що в ході президентської кампанії Трампа у 2016 році вони були в таємній змові з росією, щоб вплинути на результати президентських виборів.

Минулого тижня прокурори з офісу Мюллера вказали на те, що проситимуть суддю Еймі Джексон призначити початок суду над Манафортом і Ґейтсом на 14 травня.

Пол Манафорт залишатиметься під домашнім арештом, заявила у вівторок суддя Джексон. Проте вона сказала, що видасть ордер на звільнення з-під домашнього арешту його партнера Ричарда Ґейтса.

Пол Манафорт. Фото АР



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.