До суду скеровано кримінальну справу стосовно державного виконавця

prok riev new

 
Прокуратурою Подільського району столиці розслідувано та скеровано до суду кримінальну справу стосовно державного виконавця державної виконавчої служби Подільського райуправління юстиції у м. Києві, який підробив службові документи та закрив виконавче провадження? за що отримав 13 тис. грн хабара (ч. 1 ст. 366 КК України – службове підроблення, ч. 2 ст. 368 КК України – одержання хабара).


Посадовець державної виконавчої служби склав акт, до якого вніс завідомо неправдиві відомості про відсутність майна у боржника, на підставі чого виніс незаконну постанову про повернення без виконання рішення суду про стягнення 42 тис. грн на користь одного із столичних банків.

Як повідомлялося, 27 червня хабарника було затримано під час одержання 6 500 грн.

Утім, як встановлено у ході досудового слідства, це була друга частина хабара за складання акту.

Першу частину у розмірі 6 500 грн за винесення постанови про повернення виконавчого документу без виконання посадовець отримав ще у лютому цього року.

Наразі кримінальна справа знаходиться на розгляді у Подільському районному суді м. Києва, повідомляє відділ зв’язків із засобами масової інформації прокуратури міста Києва.



Коментарі

  -1 #1 nfkbcvfy 11 авг. 2012 г., 12:48:48
Трусят какую-то мелочь! то врача за бутылку коньяка, то мелкого клерка.... А где те, что воруют миллионами? Получается - по мелочи воровать преступление, а миллионами - можно!

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.