Київрада вперше за свою історію може не ухвалити міський бюджет

kmr

 
Якщо Янукович підпише закон про державний бюджет на 2013 рік, затверджений старою Верховною Радою, Київрада вперше за свою історію може не ухвалити бюджет столиці. Про це заявив заступник голови фракції «УДАР» у Київраді Андрій Странніков, повідомляє прес-служба «УДАРу».


«На вівторок 18 грудня КМДА пообіцяла підготувати проект бюджету міста Києва. Відштовхуючись від показників головного фінансового документу країни, це буде бюджет, який не дозволить місту нормально розвиватися і фактично паралізує роботу багатьох сфер діяльності. Тож за такий документ очевидно не голосуватимуть не тільки опозиційні сили, а й провладні депутати», - зазначив Андрій Странніков.

За словами депутата, якщо бюджет столиці на 2013 рік таки не буде затверджений, то бюджетна сфера міста буде фінансуватися за показниками 2012 року, за так званою формулою «1/12 частина щомісяця».

Як раніше заявляла фракція «УДАР» у Київраді, ухвалене у Держбюджеті фінансування Києва – це цинічна помста влади киянам за вибори. «Банковій під час парламентських виборів Київ не вдалось поставити на коліна політично, тепер хочуть поставити фінансово», – додав Андрій Странніков.

У столичному осередку нагадують, що фракція «УДАР» у новій Верховній Раді робитиме все, щоб домогтися зарахування до столичного бюджету 100% податку на доходи фізичних осіб, як це було до приходу Партії регіонів до влади, і дати можливість столиці ефективно розвиватися.



Коментарі

  -4 #1 олег 13 дек. 2012 г., 13:43:44
Киев должен жить по своим средствам, а не драть шкуру со всей украины!
  +3 #2 Borman-олегу 13 дек. 2012 г., 13:54:03
Ты либо дурак либо тупой,это из бюджета Киева УБЛЮДОК Азазрушка бабки забирает,город сам в состоянии себя содержать и не получать ничего от власти УБЛЮДКОВ

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.