«Беркут» напав на мирну демонстрацію за трафарети «Януковича». Є затримані

che1

 
Сьогодні працівники «Беркуту» напали на мирну акцію, що проходила під Адміністрацією Президента на підтримку сумських політв’язнів. Точно відомо про чотирьох затриманих громадських активістів. Зараз остаточно стало відомо саме про Андрія Рибалка, Миколу Коханівського, Віталія Грузінова, Ткаченка Руслана, Олександра Мандича, Загоруйко В. та Ігоря Гаркавенко.


Миколу Коханівського сильно побили під час затримання, а також продовжили його бити в автобусі «Беркута».

Причиною затримання стала поява на акції трафарету з «Януковичем». Затриманих доставили до Печерського РУВС м. Києва (вул. Московська, 30).

Нагадаємо, що ще вчора заступник начальника управління з громадської безпеки при Головному Управлінн МВС м. Києва Сергій Бойко заявив активісту ЧорКому, що коли на акції будуть трафарети, то акції не буде.

Сьогодні Чорний Комітет разом з Комітетом Визволення політв'язнів проводили акцію під Адміністрацією Президента з вимогою відпустити Сумських політв'язнів, яких закрили за трафарет з "Януковичем. Сьогоднішню акцію підтримали також брати Капранови, повідомляє прес-служба Чорного Комітету.


che2

che3

che4

che5

che6

che7

che8

che9

che10



Коментарі

  +2 #1 макс 14 февр. 2013 г., 14:26:53
мда я смотрю беркута раза в 2 больше митингующих)))что ПР боитесь ниче скоро будет возмездие скоро...
  +2 #2 Роман 14 февр. 2013 г., 14:41:22
Во что вворят цепные собаки-менты на службе у даунецких окупационных властей
  +1 #3 Леша 14 февр. 2013 г., 14:44:55
Бандитський режим в дії,зековський ватажок який захопив владу хоче всіх посадити де сам два раза сидів за злочини проти людей
  +0 #4 Українець 14 февр. 2013 г., 14:45:12
Українці,ви подивіться на звірині рила цих псів бандитської влади,гидких дебілів-мусоров,там же нема нічого людьського.Так що забити таку паскуду,то в тому не буде гріха.А для початку кожен нормальний громадянин повинен виказати презирство паскудним родичам цих звірів,плюнути в пику при зустрічі,а в школах потрібно організувати обструкцію вишкребкам цих службових псів бандитської влади.Причетність до цих звіринрх органів є ГАНЕБНИМ,люди плюйте цим виродкав в їх брудні пики.

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.