Попова назвали «гарним госпідаром» і встановили сніговика з його обличчям біля КМДА

gospidar1

 

Біля будівлі Київської міської державної адміністрації активісти партії «Батьківщина» встановили сніговика з табличкою «Гарний господар!» і палаючою шапкою. Так опозиція висловила своє ставлення до бездіяльності столичної влади під час ліквідації наслідків снігопаду, повідомляє byut.com.ua.


Крім того, опозиціонери принесли керівнику КМДА Олександру Попову футбольний м’яч, натякаючи, що в час стихійного лиха він відвідував разом з президентом Януковичем гру «Україна-Польша» у Варшаві.

Акція київської «Батьківщини» «Київ – це не тільки майданчик біля КМДА» проходить з вимогою відставки призначеного Партією регіонів керівника міста.

На переконання опозиціонерів, столична влада на чолі з керівником виконавчої влади Олександром Поповим показала повну нездатність боротьби з наслідками надзвичайних погодних умов.

«Протягом снігопаду 22-25 березня столиця була повністю паралізована, а влада виявилася абсолютно непідготовленою до надзвичайної ситуації», - наголосили учасники акції, серед яких народні депутати від «Батьківщини» Юрій Одарченко, Олександр Бригинець та Олександр Чорноволенко, депутати Київради з фракції «БЮТ-Батьківщина».

gospidar2

 

Учасники мітингу відзначили:

- некомпетентність голови КМДА Олександра Попова;

- обурилися показовим «розбором польотів», який закінчився «призначенням» винних, у той час як всю повноту відповідальності повинен взяти на себе безпосередній керівник – О. Попов;

- відзначили недбале ставлення міської влади до проблеми відсутності та зношеності техніки для ремонту та прибирання доріг;

- відсутність чіткої структурованості міської влади та суб’єктивність у кадровій політиці, що позначилося на роботі комунальних служб міста з розчищення снігових заметів;

- відсутність злагодженої і професійної роботи служб, департаментів, підприємств Києва у ліквідації надзвичайної ситуації.

Виходячи з цього, Київська «Батьківщина» наполягає на відставці Олександра Попова та притягненні до адміністративної відповідальності очільників міських департаментів та комунальних підприємств, винних у поглибленні техногенно-екологічної небезпеки у Києві протягом 22-26 березня поточного року.

«Якщо у очільника КМДА є сумніви у нашій правоті, ми пропонуємо йому просто зараз погодитися на екскурсію Києвом», - сказав керівник київської «Батьківщини», народний депутат Юрій Одарченко.

«Олександр Попов має зрозуміти, що Київ – це не тільки майданчик біля КМДА, тут є спальні райони Борщагівка та Троєщина, виїхати з яких через сніг, попри його обіцянки, до цього часу практично неможливо», - наголосив народний депутат.



Коментарі

  -10 #1 Гость 27 мар. 2013 г., 14:16:51
Батькивщина,а вы не пробовали взять в руки лопаты и помочь киевлянам и власти бороться со стихией?
  +3 #2 postas 27 мар. 2013 г., 16:46:16
...это к Азирову
  +3 #3 технарь 27 мар. 2013 г., 18:52:38
[quote name="Гость"]Батькивщина,а вы не пробовали взять в руки лопаты и помочь киевлянам и власти бороться со стихией?[/quote]
господин Азиров вы ток про лопаты трындеть умеете

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.