Київська влада зекономила на системах деодорації Бортницької станції і не тільки…

b aeratsiya

 
Ухваливши нову редакцію програми економічного і соціального розвитку м. Києва на 2013 рік, влада зменшила фінансування соціально-важливих об’єктів столиці, зокрема, деяких стратегічних споруд Бортницької станції аерації. Про це заявила депутат від фракції «УДАР» у Київраді Людмила Закревська під час виступу на сесії столичної ради.


«З моменту ухвалення попереднього варіанту Програми минуло тільки трохи більше 2 місяців, а в новій редакції пропонується внести зміни більш ніж в 130 пунктів. Викликає занепокоєння зменшення фінансування таких соціально-важливих освітніх об’єктів і об’єктів медичного обслуговування, як ліцей «Поділ», школа на Вигурівщині – Троєщині; реконструкція корпусів лікарні №14 під Київський міський центр крові, реконструкція міського клінічного ендокринологічного центру та інші», - зазначила Людмила Закревська.

Депутат також підкреслила, що до переліку об’єктів, яким урізали фінансування, увійшли і споруди систем деодорації Бортницької станції аерації, де нещодавно прорвало дамбу.

«БСА – це екологічно небезпечний об’єкт і предмет загального занепокоєння киян, особливо її сморід заважає мешканцям лівобережної частини Києва. І при цьому з будівництва систем деодорації на спорудах другої та третьої черг БСА знімається 1,6 млн. грн. з обґрунтуванням «перерозподіл асигнувань на інші об’єкти з метою підготовки до відзначення 1025-річчя хрещення Київської Русі». Отже, киянам залишається молитися – раптом Бог допоможе вирішити проблему БСА та ї сморіду», - відзначила Закревська.

Депутат також додала, що незважаючи на обіцянки влади встановити киянам лічильники на теплову енергію для економії коштів, з відповідного пункту Програми знімають більше третини фінансування - з 3 млн. грн. залишається 1,9 млн. грн., повідомляє прес-служба партії «УДАР Віталія Кличка».



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.