ДАІ Києва інформує про ситуацію на столичних дорогах за минулу добу

oformlennya dtp

 
За 4 червня співробітники столичної ДАІ виявили 675 порушень правил дорожнього руху. За перевищення швидкості руху до адміністративної відповідальності притягнуто 301 водія, за керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння відсторонено від керування 40 керманичей. Порушили правила проїзду пішохідних переходів 27 водіїв. Крім того, виявлено 18 пішоходів - порушників правил дорожнього руху. Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі УДАІ м. Києва.


У вівторок столиці було зареєстровано 7 ДТП, в яких двоє людей загинуло та 7 отримали травми. В столиці на мотоциклі розбились двоє молодих людей. 4 червня у Солом’янському районі о 4-й годині ранку, на вулиці Борщагівській,115 сталася дорожньо-транспортна пригода з важкими наслідками. В ній загинуло двоє молодих людей віком 25-30 років. За кермом потужного мотоцикла знаходився студент одного із вузів Києва. На місці ДТП був знайдений студентський квиток, інші дані встановлюються. За попередніми даними, водій, керуючи мотоциклом «Honda CBR600», рухався з боку вулиці Індустріальної у напрямку Повітрофлотського проспекту. Мотоцикліст не зміг впоратись з керуванням, скоїв наїзд на бордюрний камінь та металевий відбійник. Удар був такої сили, що мотоцикл розірвало навпіл. Водій мотоцикла загинув на місці пригоди, а пасажир від отриманих тілесних ушкоджень помер у кареті швидкої допомоги. Однозначно стверджувати, що послужило причиною цієї пригоди, поки що рано, оскільки розслідування тільки розпочалось.

Столична Державтоінспекція звертає увагу на те, що в столиці за 5 місяців 2013 року зареєстровано 85 ДТП за участю мототранспорту (мотоцикли, мопеди, моторолери). Зокрема, в 37 дорожньо-транспортних пригодах травми отримали 41 людина, ще 1 чоловік загинув. Щоб уберегтись від біди, ДАІ радить водіям не перевищувати швидкість, неухильно дотримуватися інших вимог Правил дорожнього руху та не забувати про уважність та обережність за кермом. Щоразу вирушаючи в поїздку, не забувати одягти захисні шоломи. Не буде зайвим також звернутись до батьків – незалежно від того, скільки років їхнім дітям. Перш ніж купувати таку дорогу, але небезпечну іграшку, як мотоцикл, мопед подумайте, чи зможе ваша дитина безпечно ним керувати. Адже осідлавши двоколісну машину, ваша дитина стає учасником дорожнього руху, де всі рівні. Тому, перш ніж піти на такий крок, подбайте, аби ваша дитина не лише знала правила дорожнього руху, але і дотримувалась їх і безпечно поводилась на дорозі.

Зареєстровано незаконне заволодіння транспортного засобу: Дніпровський район – автомобіль «БМВ-545», номерний знак АА8333КХ, 2004 року випуску, сірого кольору. Прийнято міри розшуку. Натомість у Солом’янському районі гарячим слідом знайдений автомобіль «Форд Сьєра», яким незаконно заволоділи невстановлені особи на вул. Академіка Стражеска. Крім того, працівниками ДАІ цього ж району під час перевірки мопеду «Хонда» було з’ясовано, що транспортний засіб значиться у розшуку по базі «Інтерпол». Водія та мопед для з’ясування всіх обставин доставлено до райуправління міліції.

Вчора, інспектори ДАІ виявили 12 автомобілів, що знаходились у розшуку. Також працівниками ДАІ під час перевірки документів у водія автомобілю «Мерседес Бенц 220» було встановлено, що свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу підроблене.

Увага, канікули! Водії, будьте уважні, на дорозі - діти! Тривають літні шкільні канікули і діти більше часу проводять на вулиці. Зважаючи на це, столична Державтоінспекція звертається до водіїв - будьте уважні при проїзді пішохідних переходів і в місцях можливої появи дітей. Заздалегідь знижуйте швидкість, не об'їжджайте транспорт, який зупинився перед «зеброю», зупиніться і пропустіть дітей, які переходять дорогу.

До уваги водіїв! З 20 травня по 15 червня в столиці проводиться комплекс профілактичних заходів «Автобус – 2013». Співробітники ДАІ звертають особливу увагу на технічний стан пасажирських транспортних засобів, які залучаються до перевезень людей, зокрема під час перевезення організованих груп дітей до місць відпочинку. Крім того, посилено контроль за дотриманням Правил дорожнього руху водіями пасажирського транспорту.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.