20 дніпровських пляжів безпечні для відпочинку громадян - прокуратура

plyagi

 
Дніпровською екологічною прокуратурою організовано ретельні перевірки в діяльності органів місцевого самоврядування, державного контролю та суб’єктів господарювання, які були спрямовані на усунення порушень вимог законодавства при облаштуванні пляжних зон. Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі Дніпровської екологічної прокуратури.


Перевірки засвідчили про бездіяльність на вказаному напрямку, у першу чергу, місцевої влади, якою на момент проведення прокурорських перевірок не визначено балансоутримувачів пляжів, не розроблено плани заходів та в деяких регіонах не виділено жодної гривні щодо їх облаштування.

В свою чергу органами державного санітарного та пожежного нагляду не вжито дієвих адміністративних та запобіжних заходів до балансоутримувачів пляжів за невиконання зобов’язань з їх утримання, не перевірено стан виконання внесених приписів щодо забезпечення на пляжних об’єктах заходів для безпечного відпочинку.

Загалом, за результатами перевірок, органами Дніпровської екологічної прокуратури розпочато 1 кримінальне провадження, внесено 11 подань в органи місцевого самоврядування та балансоутримувачам пляжів, 3 - в органи державного санітарного та пожежного нагляду.

На даний час вже 20 пляжів в межах річки Дніпро та її водосховищ отримали паспорти, чим забезпечено право громадян на загальне користування водними ресурсами, в той час, як ще на початок перевірок не було отримано жодного, що ставило під загрозу своєчасне відкриття купального сезону.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.