Через невиплату зарплат будівельникам столичного залізничного мосту відкрито кримінальне провадження

prok riev new

 
Прокурорською перевіркою встановлено, що столичне товариство, яке виконувало роботи по будівництву залізничного мосту над Видубицьким автовокзалом, заборгувало працівникам понад 100 тис гривень зароблених коштів. Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі прокуратури Києва.


"Встановлено, що посадові особи ТОВ "БМП Планета-міст", незважаючи на наявність коштів на рахунках підприємства та в порушення вимог законодавства, понад півроку не виплачують своїм підлеглим заробітну плату.

Крім того, посадовці підприємства умисно викривляли статистичну звітність щодо вказаної заборгованості, внаслідок чого протягом тривалого часу уникали відповідальності", - повідомив начальник відділу управління правозахисної діяльності, протидії корупції та злочинності у сфері транспорту Дмитро ЧІБІСОВ.

Відомості про вчинене керівництвом будівельної компанії кримінального правопорушення столичною прокуратурою внесено до ЄРДР за ч. 1 ст. 175 КК України - «Невиплата заробітної плати».



Коментарі

  +1 #1 Ельф 14 авг. 2013 г., 10:58:10
Вы верите в то, что кто-нибудь понесет за это ответственность, в стране, где процветает беззаконие?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.