Іменем України у Києві кришується незаконний кіосковий бізнес

krisha kioski

 
Судді районних столичних судів протягом останнього тижня ухвалюють безпрецедентні рішення щодо заборони демонтажу незаконних кіосків на центральних вулицях міста. Про це заявив депутат від фракції «УДАР» у Київраді VI скликання Олексій Давиденко, повідомили «Конфліктам і законам» у прес-службі партії «УДАР».


«Наприклад, Дарницький райсуд ухвалює рішення заборонити Управлінню благоустрою Києва демонтувати незаконно встановлені кіоски на вулицях Хрещатик, Богдана Хмельницького, Льва Толстого, бульварі Лесі Українки та інших. Але найбільш дивує той факт, що рішення ухвалені по кіосках, які навіть ще не встановлені. І тепер по місту їздять фури, які розставляють по відповідних місцях кіоски, щодо яких є готові рішення суду. Фактично іменем України у Києві кришується незаконний кіосковий бізнес», - зазначив Олексій Давиденко.

За його інформацією, від початку жовтня таких судових рішень ухвалили стосовно більш ніж 200 незаконно встановлених кіосків у центрі української столиці. Фактично, судді своїми рішеннями роблять самовільно встановлені кіоски недоторканними. І це під час дії мораторію на встановлення МАФіву столиці.

«У середовищі підприємців активно обговорюють візити посередників, які пропонують власникам кіосків, що стоять незаконно, за 1,5 тисячі доларів забезпечити рішення райсудів, щоби підприємців не чіпали. Виникає питання - хто впливає на суддів, аби вони легалізовували незаконну торгівлю на центральних вулицях Києва?» – наголошує Давиденко.

В «УДАРі» вимагають від прокуратури і Вищої Ради юстиції розібратися у ситуації щодо суддів, які ухвалюють рішення про легалізацію незаконно встановлених кіосків. 



Коментарі

  +2 #1 Alexey 1 нояб. 2013 г., 09:23:24
Вау, удар наконец-то говорит об актуальном вопросе, молодцы )) мож еще разберетесь - нафига отопление фигачило в 25-градусную жару ;) даю подсказку мы и тем более владельцы нежилых помещений платим за отопление намного больше, чем Украина за газ России и тем более намного больше, чем себестоимость вонючего сланца, а ЖЕКи еще и накручивают на выставленную Киевэнерго (и другими энерго) сумму свой НДС ...
  +2 #2 аліна 1 нояб. 2013 г., 09:26:35
Виникає питання - хто впливає на суддів, аби вони легалізовували незаконну торгівлю на центральних вулицях Києва?» – наголошує Давиденко.Як це хто впливає? ГРОШІ -це вони кляті і впливають

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.