У Києві розпочався Національний тиждень безпеки дорожнього руху

udai

 
В столиці з 11 по 17 листопада, як і по всій державі, проходить Національний тиждень безпеки дорожнього руху. В рамках Тижня проводитимуться зустрічі з громадськістю, наукові і практичні конференції, круглі столи, присвячені безпеці на дорогах.


Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі УДАІ Києва.

Також триватимуть цільові профілактичні заходи під умовними назвами «П’яний за кермом - злочинець», «Безпечна швидкість» та «Пішохід!», які матимуть на меті, насамперед, привернути увагу суспільства до необхідності забезпечення безпеки руху. Інспектори ДАІ приділятимуть більше уваги пішоходам-порушникам, а також проведуть бесіди з водіями, які не надають переваги в русі пішоходам. Особливий контроль здійснюватиметься на пішохідних переходах біля навчальних закладів.

«Це вже четверта масштабна акція, яка проходить під егідою ООН, - говорить начальник столичної Державтоінспекції Анатолій Курінний. Основна мета заходів, які проходять протягом цього тижня - попередження аварійності на шляхах. Цього року вдалося не лише стримати зростання аварійності на автошляхах столиці, а й забезпечити позитивну динаміку зниження кількості автопригод, загиблих і травмованих у них людей.

Працівники столичної Державтоінспекції і надалі планують проводити аналогічні заходи з однією метою: щоб люди замислились – порушення правил дорожнього руху, як правило, призводить до трагічних наслідків, і всім потрібно бути дисциплінованими та законослухняними учасниками дорожнього руху.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.