У Києві з’явилася Громадська Рада Майдану

gromadske viche

 
На виконання рішення Віче на Майдані 13 грудня 2013 року, Русланою Лижичко було проведено зібрання Громадської Ради Майдану, куди були запрошені представники громадських організацій та активісти Майдану. Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі Громадської Ради Майдану.


На зустрічі, яка відбулася 13 грудня 2013 року у Будинку профспілок, було зареєстровано 94 громадські організації. За результатами обговорення, Громадська Рада Майдану звертається до представників влади з вимогою припинити ескалацію напруги в місті Києві. Закликає дотримуватися Конституції України та чинного законодавства.

Громадська Рада Майдану заявляє, що Майдан – є унікальне суспільне явище, аналогів якому не знає європейська історія, ми не дозволимо його знищити або заплямувати насиллям.

Громадська Рада Майдану звертається до Міжнародних організацій з проханням направити в Київ своїх спостерігачів для відслідковування ситуації та недопущення можливих провокацій. Також Громадська Рада звертається до усіх громадських ініціативних груп, які вже розпочали процес об’єднання,  з пропозицією провести робочу зустріч та сформувати спільну резолюцію, в якій викласти узгоджену позицію Громадської Ради Майдану відносно соціально-економічної та політичної ситуації в Україні.

Запрошуємо приєднатися до Громадської Ради Майдану, засідання якого відбудеться 13 грудня 2013 року, о 20:00 в Актовій залі Будинку профспілок (Майдан Незалежності, 2).

Акредитуватися можна електронною поштою: [email protected].

Реєстрація учасників відбуватиметься з 18.30 до 19.30.Прохання, при собі мати документ, який підтверджує особу та повноваження від громадської організації.

Інформаційна довідка:

Віче на Майдані – це є пряма форма реалізації влади безпосередньо народом України, згідно  ст.5  Конституції України.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.