Прокуратура розпочала розслідування за фактом отруєння людей їжею зі столичного супермаркета

prokuratura obolon

 
Прокуратура Подільського району Києва розпочала кримінальне провадження за фактом масового отруєння людей продукцією, придбаною в одному з супермаркетів на Подолі. Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі прокуратури Подільського району міста Києва.


Відомості про дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 325 Кримінального кодексу України - порушення встановлених санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням.

Проведення досудового розслідування доручено органам внутрішніх справ, його хід перебуває на контролі прокуратури.

Крім того, прокуратурою винесено постанову про проведення перевірки, в рамках якої буде надана оцінка діям службових осіб Держсанепідемслужби щодо повноти державного контролю за дотриманням вимог санітарного законодавства при функціонуванні вказаного закладу.

Як відомо, упродовж 6-7 березня поточного року 10 осіб, які придбали готову кулінарну страву у вказаному супермаркеті, були госпіталізовані з ознаками харчового отруєння. Лабораторними дослідженнями встановлено, що збудник хвороби (патогенний стафілокок) містився у плові з курячим м'ясом, який був приготовлений у кулінарному цеху цього закладу.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Заява спікера Джонсона нарешті підкріплена його рішучістю винести на голосування 60 мільярдів доларів допомоги від США Україні

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.