У Києві почалась чергова боротьба з МАФами

nezakonni mafi

 
Прокуратура столиці вимагає притягнути до дисциплінарної відповідальності керівників Департаменту міського благоустрою, через недбальство яких не було вчасно демонтовано понад 4 тис. самовільно розміщених МАФів.


Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі прокуратури Києва.

Майже половина київських тимчасових споруд (загальна кількість 8,9 тис.) функціонують без жодних дозвільних документів. Так, лише на невеличкій ділянці за адресою проспект Перемоги, 100 було виявлено понад сорок незаконних кіосків.

З огляду на це, працівники Департаменту міського благоустрою та збереження природнього середовища виконавчого органу КМДА та співробітники КП «Київблагоустрій» внесли приписи усунути  порушення. Утім, як з’ясувалося в ході прокурорської перевірки, демонтаж тимчасових споруд так і не було здійснено.

Зважаючи на неналежну організацію роботи Департаменту, прокуратура міста Києва внесла подання голові КМДА з вимогою вжити заходів щодо усунення виявлених порушень законодавства України, а також причин та умов, що їм сприяли.



Коментарі

  +0 #1 Леша Киевский 14 мая 2014 г., 11:02:41
Бондаренко!Ты обещал уволить Вавкиша и Целовальника - департамент містобудовання - гнездо коррупции.Горожан там ненавидят. Система отстроена так , чтобы обратившийся искал пути решения вопросов за оплату, хотя по закону все должно быть бесплатно. И эти враги народа лезут в депутаты? Бондаренко- выполняй обещания или уходи. Если их крышуют в кабмине - добивайся увольнения крышуюющих. На людей ты орать горазд, а тут язык в жопу засунул. Слава Украине!

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.