Кличко: Ключове завдання – щоб МАФи не платили за кришування ні міліції, ні прокуратурі, а сплачували податки у бюджет Києва

klichko pidpriemtsi

 
Ключове завдання для столичної влади - щоб МАФи не платили за кришування міліції, прокуратурі, а сплачували податки у бюджет Києва. Уже найближчим часом буде проведена спеціальна нарада з підприємцями, де ми запропонуємо єдині та прості правила гри. Про це Київський міський голова Віталій Кличко заявив під час спілкування з підприємцями, які проводили пікет на площі Лесі Українки, повідомляють «Конфлікти і закони».


«Найближчим часом ми проведемо спеціальну нараду з підприємцями, представниками департаменту благоустрою, ЗМІ та громадських організацій, де запропонуємо єдині та прості правила гри, над якими зараз працюємо. На сьогодні у столиці близько 20 тисяч незаконних МАФів, які ні копійки не платять до бюджету. Впевнений, що нам потрібно навести лад із розміщенням МАФів та торгових точок у Києві, адже вони не повинні псувати зовнішній вигляд нашого міста», - наголосив Кличко.

Водночас, у коментарі журналістам мер столиці зазначив, що кожен киянин знає про безлад із встановленням МАФів у столиці. «Наше ключове завдання – навести лад у Києві. Не може бути жодних виключень: якщо МАФи стоять біля виходів з метро та безпосередньо на зупинках громадського транспорту – вони створюють небезпеку для громадян. Ті МАФи, які продають алкогольні напої, сигарети – не повинні розташовуватися біля дитсадків та шкіл», - сказав Віталій Кличко.



Коментарі

  +0 #1 Iehbr 24 июл. 2014 г., 12:13:45
Конечно, простейшее разрешение для этого нужно - одна бумажка по заявлению. Да такая БУМАЖКА чтобы никакой Швондер не имел права даже рот открыть.
А еще нужно чтобы любого чиновника который терроризирует (террориста) кончать на месте.
  +0 #2 Наталья 24 июл. 2014 г., 12:22:51
Терміново потрібно навести лад на пл.Космонавтів,Чоколовський б-р 19.Стихійний базар (понад 400 чоловік) МаФи заполонили всю площу.Податки до бюджету не сплачуються а сплачуються до кишені міліції. Парковка на площі зайнята машинами-складами,які також не сплачують податки.Площа Космонавтів - це оптовий базар ,який заполонило сміття,бруд. Приїдьте на екскурсію на площу Космонавтів та спустіться в підземний перехід.Вражень буде не на один день,але тут проживають люди,які хотять спокою та порядку.
  +0 #3 киевлянин 24 июл. 2014 г., 12:23:24
весь крещатик заставлен торговыми точками без разрешений! Куда смотрит власть?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.