З початку року в столиці відсторонено від керування авто більше 9,5 тисяч водїв напідпитку

udai habar

 
У столиці за 10 вересня інспектори ДАІ виявили 620 порушень Правил дорожнього руху. За невиконання вимог дорожніх знаків та розмітки затримано – 138 водіїв; правил зупинки і стоянки - 80, без необхідних документів – 44. За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння відсторонено від керування 42 водії, а з початку року - 9572. 


Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі УДАІ Києва.

Інспектори ДАІ лише за добу виявили 61 пішохода-порушника та 68 водіїв, які порушили правила проїзду пішохідних переходів. Крім того, до відповідальності притягнуто 1 водія, який рухався тротуаром.

Вчора зареєстровано 3 ДТП (3 наїзди на пішоходів), в яких троє людей отримали травми. Серед травмованих дитина. Шановні водії! Будьте уважні, на дорозі  - діти! Неухильно дотримуйтесь вимог Правил дорожнього руху - наближаючись до пішохідних переходів – зменшуйте швидкість, під час руху не користуйтеся мобільним телефоном.

ДАІ нагадує, що в столиці з 20 серпня по 20 вересня тривають профілактичні заходи під назвою «Увага! Діти на дорозі». Головною метою є збереження життя і здоров’я дітей на дорогах.

За минулу добу в столиці зареєстровані незаконні  заволодіння транспортними засобами у наступних районах: Святошинський – мотоцикл «KEEWAY F-ACT 125», номерний знак АА4276АА, 2007 року випуску, синього кольору; Подільський  - автомобіль «SKODA OCTAVIA TOUR 1.8I», н.з. АА4009МІ, 2004 р.в., бежевого кольору; Шевченківський  – автомобіль «FORD FIESTA», н.з. АА5575ІН, 2006 р.в., зеленого кольору;  Солом’янський  -   мотоцикл «BMW K 1600 GTL», н.з. АА0335АВ, 2012 р.в., синього кольору. Прийнято міри розшуку.

10 вересня у Деснянському районі інспектори ДАІ за незаконне заволодіння автомобілем «ВАЗ-2106» затримали чоловіка. Громадянин викрав авто на Лісовому проспекті. Для з’ясування всіх обставин затриманого доставлено до райуправління міліції.

Того ж дня у центрі столиці інспекторами полку ДПС ДАІ було виявлено раніше викрадений автомобіль. Під час нагляду за дорожнім рухом, працівники ДАІ зупинили позашляховик «MITSUBISHI PAJERO». Під час перевірки було встановлено, що автомобілем шахрайським шляхом незаконно заволоділи в місті Одеса і авто значиться у розшуку з 2009 року. Водія доставлено до Печерського райуправління міліції.

Також інспектори ДАІ у Солом’янському та Печерському районах за перевезення вантажу (МАФи) без документів затримали двох водіїв вантажівок.

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон чергової частини ДАІ Києва 483-70-64 у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.