У Києві розпочала роботу експертна група з питань енергозбереження

klichko energozberegennya

 
У Києві розпочала роботу експертна група з питань життєзабезпечення та енергозбереження в сфері житлово-комунального господарства. Перше засідання групи відбулося сьогодні за участі Київського міського голови Віталія Кличка, повідомили «Конфліктам і законам» у прес-службі Київського міського голови.

Експертна група стане дорадчим органом при КМДА, який займатиметься систематизацією проблем галузі та розробкою механізмів для їх вирішення.

«У рамках експертної групи ми об’єднали представників депутатського корпусу та урядових організацій, громадського та наукового секторів, бізнес-структур, які займаються енергозбереженням. Це сприятиме максимально широкому обговоренню гострих проблем розвитку житлово-комунального сервісу та вивченню низки експертних думок та оцінок, що дозволить нам прийняти найбільш оптимальні рішення. Ми повинні донести до киян, який ефект від цієї роботи і що вкрай важливо запровадження енергозберігаючих технологій», - зазначив Віталій Кличко під час засідання експертної групи.

Мер Києва підкреслив, що функціонування експертної групи забезпечить реальний громадський контроль у сфері надання житлово-комунальних послуг.

«Газове питання енергозабезпечення міста стоїть дуже гостро. Нам необхідно розробити доступні й прийнятні для киян алгоритми надання житлово-комунальних послу в умовах загального режиму енергозбереження та економії. У наших силах вивчити, проаналізувати та розпочати застосування усіх можливих шляхів, які дозволять зменшити тиск «газового питання». Нам потрібно використовувати альтернативні джерела енергії. І ми вже їх впроваджуємо у міському господарстві. Ми переконані, наші спільні зусилля дозволять успішно подолати існуючі складнощі та створити гідні і комфортні умови для киян, зокрема, в зимовий період», - підкреслив Кличко.

Експерти також проводитимуть інформаційно-просвітницьку роботу та формуватимуть пропозиції для залучення інвестицій у напрямку енергоефективності міського господарства.

«Тут зібралися експерти, люди небайдужі, які мають достатньо професійного досвіду. Сподіваюся, що ця робоча група буде ефективною. А оцінку вашій роботі дадуть кияни наприкінці опалювального сезону», - відзначив Кличко.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.