У Києві лише у Дарницькому районі викрадено три авто

avtoudoni udai

 
У столиці, 9 листопада, невідомі особи у Дарницькому, Дніпровському та Шевченківському районах скоїли п’ять незаконних заволодінь транспортними засобами. Слід зазначити, що 3 автокрадіжки скоєні на території Дарницького району. Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі УДАІ Києва.


Так, з проспекту Миколи Бажана викрали два автомобілі - «HONDA CR-V» (номерний знак АА6655ІК, 2008 року випуску, чорного кольору) та автомобіль «TOYOTA AURIS» (н.з. АА7647ЕС, 2007 р.в., чорного кольору). А з Дніпровської набережної,19 автокрадії викрали позашляховик «BMW X5» (н.з. АА5252ОН, 2013 р.в., синього кольору). Крім того, у Дніпровському районі з бульвару Верховної Ради, 27-а викрадено автомобіль «MITSUBISHI LANCER» (н.з. АА0495СВ, 2006 р.в., зеленого кольору), а у Шевченківському – мотоцикл «HONDA XR125 LECK», н.з. АА3751АВ, 2014 р.в., червоного кольору. Прийнято міри розшуку.

ДАІ інформує, що у столиці з початку року зареєстровано 1238 незаконних заволодінь транспортними засобами, з них 958 скоєні на території Києва. Майже 22% викрадень були скоєні на території інших регіонів, зокрема Донецької та Луганської області. Звертаємо вашу увагу на те, що останнім часом зросла кількість угонів престижних марок. Найулюбленішими моделями автівок у нинішньому році у зловмисників були «Toyota», «Land Rover», «Mitsubishi» та «BMW».

Як правило, автовласники лишалися своїх транспортних засобів вночі. Саме у цей час доби зареєстровано 80% викрадень. Увагу крадіїв привертали також мотоцикли і мопеди. З початку нинішньому року невідомі викрали 146 двоколісних транспортних засобів. Найбільш викрадаємі моделі: «Yamaha», «Honda»,«Hyosung» та «Suzuki».

Поради Державтоінспекції, аби уберегти транспортні засоби від незаконних заволодінь:

1. Обладнайте автомобіль протиугінними пристроями.
2. Не залишайте ключі в замку запалювання.
3. Замикайте машину, навіть якщо залишаєте її ненадовго.
4. Ні в якому разі не залишайте цінні речі, гроші та документи в автомобілі.
5. Зберігайте авто на стоянках, що охороняються.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

За прошедшие сутки на линии фронта произошло 68 боевых столкновений, враг нанес 2 ракетных и 64 авиационных удара, 75 раз обстрелял из РСЗО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.