Кличко пояснив, як підвищуватиметься вартість проїзду в громадському транспорті

kiev metro

 
Тарифи на проїзд у громадському транспорті Києва переглянуть і буде встановлена економічно обґрунтована ціна на проїзд. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко в коментарі журналістам, передають «Конфлікти і закони».


«Влада часто не наважується підвищувати ціну на проїзд у транспорті, бо це непопулярний крок. Але ці «вболівання» колишніх керівників за рейтинг призвели до збільшення збитковості транспортних підприємств, - зазначив Віталій Кличко. - Треба бути відвертими і керуватися економічною обгрунтованістю. Столичний наземний транспорт перевозить мільйони пасажирів щоденно, а у нас колосальні втрати в бюджеті. Метро, яке щоденно перевозить 1,5 млн пасажирів, збиткове, дотаційне. Нам потрібно ремонтувати рухомий склад, ескалатори, виплачувати зарплати працівникам, підтримувати і розвивати складну транспортну інфраструктуру міста», - наголосив Київський міський голова.

Він відзначив, що у київському метрополітені ціна на проїзд не підвищувалися з 2010 року. «Підвищилися витрати на електроенергію, енергоносії, а ціна на метро та у наземному транспорті та сама. Ми не можемо тримати ціну, яка веде до колапсу транспортної системи», - підкреслив мер Києва.

Віталій Кличко наголосив, що транспортна інфраструктура повинна відповідати сучасним вимогам, зокрема і умовам безпеки пасажирів. «Питання підвищення ціни неминуче. Але вартість проїзду буде економічно обґрунтованою. Також ми зробимо все можливе, щоб підвищення вартості проїзду найменше зачепило соціально незахищені категорії громадян», - зазначив мер.



Коментарі

  +0 #1 Пенсионер 12 нояб. 2014 г., 21:20:34
Деньги валяются в метро под ногами пасажиров, руководство их не видит. Помогу найти за скромное вознаграждение.
  +0 #2 Ярослав 12 нояб. 2014 г., 21:30:03
Все верно, цену за проезд нада поднимать!
Но давайте тогда поднимем зарплаты и пенсии в два раза!
Доллар же поднялся в два раза. Почему власть про это не пишет а только что убыток и убыток.!
Был бы убыток они бы не ездили на машинах и не жили бы в Конче-заспе!
Самое смешное что люди верят этим политикам))))
  +0 #3 Игорь41 12 нояб. 2014 г., 21:39:07
Прежде чем увеличивать стоимость проезда в метро пусть выложат расчеты экономической обоснованности стоимости в интернет или прессу. Сейчас народ не настолько глупый, что не может сложить 2+2, проверят, посчитают и рекомендации с вопросами поставят. Вот тогда можно и повышать, а может и понижать стоимость проезда.
  +1 #4 Игорь41 12 нояб. 2014 г., 21:44:05
А еще надо наконец установить на станциях метро систему учета пассажиров и перекрыть пути воровства денег и жетонов из касс. До сих пор цифра в 1,5 миллиона пассажиров передается из уст в уста не подтвержденная никакими техническими средствами. Жетоны вынул из турникета и запускай их по-новой в кассу, а живые деньги в карманы по ранжиру, вот и весь учет.
  +0 #5 Олег 12 нояб. 2014 г., 21:56:15
МЕР=ХЕР!!!! так а хули ЗП так не растет???? в 2010=500$ а сейчас итого 300$ или меньше. с какого куя народ должен платить за метро в 2 раза дороже? с какого куя хлеб подорожал при рекордном количестве урожая за 23 года? БАЙКОТИРУЙТЕ РОС, ТОВАРЫ-ПУСТЬ КОМПАНИИ ЗАКРЫВАЮТСЯ И УКРАИНСКИЕ ЛЮДИ ПУСТЬ ОСТАЮТСЯ БЕЗ РАБОТЫ!!!! СЛАВА УКРАИНЕ, но не стакими дибилами!!!!!

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.