Кличко: Ціни на соціальні сорти хліба у Києві будуть знижені

kiev hlib

 
Ціни на соціальні сорти хліба у роздрібній мережі столиці будуть знижені з завтрашнього дня. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко після зустрічі з головою наглядової ради ВАТ «Хліб Києва» (структурним підрозділом якого є ПАТ «Київхліб») Владиславом Атрошенком, повідомили «Конфліктам і законам» у прес-службі Київського міського голови.


«Ми повинні терміново вирішити проблему із здорожчанням так званого соціального хліба в столиці. Нове здорожчання хліба - вже третє за нинішній рік. Перед цим «Київхліб» піднімав ціни на окремі види хліба та батонів у січні, а потім у лютому 2015-ого. І я звернувся до підприємства «Київхліб», що в цій складній економічній ситуації треба шукати такі варіанти розв’язання проблем, які будуть найменш болючими для громадян, особливо соціально незахищених. Не може ціна на хліб підніматися кожного місяця!» – наголосив Віталій Кличко під час спілкування з Атрошенком.

Мер відзначив, що підприємство має розглянути варіанти закупівлі борошна, інших інгредієнтів за конкурентною і нижчою ціною. «Це необхідно зробити, особливо враховуючи, що останнім часом відбулося зміцнення національної валюти. Тому я наголосив, і ми домовилися з «Київхлібом», що ціни на соціальні сорти хліба в роздрібній мережі будуть знижені (повернуться до рівня на початок березня) з завтрашнього дня», – підкреслив Київський міський голова.

У свою чергу голова наглядової ради ВАТ «Хліб Києва» зазначив, що розуміє ситуацію, і підприємство знизить ціни на соціальні сорти хліба. «Так, ми розуміємо ситуацію і усвідомлюємо соціальну відповідальність. Аргументи мера були переконливими. Ми повернемо ціни на рівень 1-ого березня і сьогодні наше завдання - якомога швидше розгортати і розвивати мережу кіосків з продажу соціального хліба. Де соціально незахищені кияни зможуть купувати доступний хліб. В цих кіосках, за домовленими з міською владою цінами на кінець грудня, хліб коштуватиме: Український - 5,94 грн, пшеничний - 4,80 грн, батон нарізний - 4, 86 грн. Вже завтра, в суботу, максимум о другій половині дня, буде стара ціна на соціальний хліб», - сказав Владислав Атрошенко.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.