Кличко знайшов вихід із стрілянини на Микільсько-Слобідській у правовому полі

mikilsko slobidska

 
Усі конфліктні ситуації з забудовами у Києві треба вирішувати в правовому полі і мирним шляхом. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко журналістам, коментуючи стрілянину, яка сталася у середу на вулиці Микільсько-Слобідській, повідомляють «Конфлікти і закони».


«До цього ми створили робочу групу для всебічного розгляду і врегулювання ситуації. До неї увійшли представники громадськості, місцевих мешканців, забудовника, тих людей, які купили там квартири, депутати Київради. Перше засідання відбулося. Так от у мене питання: поки усі сторони шукають вихід із ситуації в правовому полі, кому вигідно нагнітати цю ситуацію? Звідки зброя на майданчику? Чому всі ці події відбуваються пізно ввечері, практично вночі? Що там роблять представники політичних сил, які не є місцевими мешканцями? Багато питань. І, я думаю, об’єктивні відповіді на це має дати слідство, правоохоронні органи», - наголосив Віталій Кличко.

У свою чергу начальник Київської міліції Олександр Терещук, якого мер запросив виступити з інформацією на засіданні Київради, розповів про вчорашній конфлікт на Микільсько-Слобідській.

«Вчора на будівельному майданчику під час конфлікту були місцеві мешканці, які не хотіли битися, і я буду їх захищати. Але, з іншого боку, я там побачив молодих людей, які постійно ходять по будівництвах. Вони мешкають у Переяславі-Хмельницькому, Білій-Церкві, Броварах. Постає питання: що вони роблять в Києві на цих будівництвах? Терпіти сьогодні у місті молодиків, які в обід тренуються, а ввечері вдягають маски і йдуть все громити, ніхто не буде!» – наголосив Терещук.

Очільник столичного главку подякував меру за рішення створити комісію по кожному спірному будівництву і відзначив, що сам вже попросив включити його до комісії по Микільсько-Слобідській. «Комісія створена, будемо разом працювати, знаходити консенсус. Незаконного будівництва не може бути, якщо немає документів – не повинен будувати. Але і безчинств теж не повинно бути. Треба розбиратися в правовому полі», - підкреслив Терещук.

Він також розповів, що вчора під час конфлікту постраждало дві людини: працівник міліції отримав в обличчя гумову кулю і ще один громадянин - пошкодження руки також від кулі. «Там була ще одна громадська організація, у представників якої вилучена зброя, вилучені набої, встановлюємо, чия зброя, хто стріляв. Також зафіксований автомобіль, з якого роздавали гроші тим, хто там безчинствував. Будемо розслідувати», - відзначив Олександр Терещук.



Коментарі

  +0 #1 КИЕВ 2 апр. 2015 г., 11:59:11
Понаехало в столицу сопливого быдла со всех помоек! В говно таких хероев!
  +0 #2 Никольско-Слободской 2 апр. 2015 г., 12:10:20
Боксёр, тебе под. сороко вник и тебя не научила ни жизнь ни люди ни Майдан: пока не будеш слышать людей, а только пилить табло с твоїми прихлебателями, будет литься человеческая кров и больше всего крови будет не винной.
  +0 #3 тыц шмыц 2 апр. 2015 г., 12:12:53
МОЖНО СЕБЕ ПРЕДСТАВИТЬ КАК ЭТО МИЛИЦЕЙСКО-МЕРСКОЕ БОЛОТО БУДЕТ РАЗБИРАТЬСЯ В НЕЗАКОННЫХ СТРОЙКАХ БУДУЧИ ПРОПЛАЧЕНЫМИ ЭТИМИ ЖЕ КРУПНЫМИ ЗАСТРОЙЩИКАМИ .
ИХ БОЛЬШЕ ВОЛНУЕТ ЧТО БЫ ЛЮДИ ТИХО ЕЛИ ВСЕ ЭТО ИХ ГАВНО И НЕ ПРОТЕСТОВАЛИ ЧЕМ СТРЕЛЯЮЩИЕ БАНДИТЫ -ОХРАННИКИ СО СТРОЕК ОНО И НЕ УДИВИТЕЛЬНО .
МАЙДАН ОКАЗАЛСЯ КОРМУШКОЙ ДЛЯ НОВЫХ ЖОП.
ЛЮДИ ПОГИБАЛИ НА МАЙДАНЕ ЗРЯ.
ПОРА НОВЫЙ МАЙДАН НАЧИНАТЬ ПОКА ЭТИ ВОРЫ НЕ УКОРЕНИЛИСЬ ...

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.