На проспекті Возз’єднання «Мерседес» ледь не знищив заправку

mersedes zapravka

 
Сьогодні, на початку сьомої години ранку, на проспекті Возз’єднання, неподалік Петровського шляхопроводу, трапилась дорожньо-транспортна пригода з важкими наслідками. Тут автомобіль «Мерседес Бенц», що рухався у напрямку Ленінградської площі, на повному ходу врізався в електроопору неподалік АЗС. Машина відновленню не підлягає. В її салоні знаходився водій та пасажир. Обоє з важкими травмами опинились в лікарні. Розпочато розслідування.


Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі УДАІ Києва.

Ось як прокоментував цю пригоду начальник столичної ДАІ Святослав Зубицький: «Прикро, але подібні пригоди на столичних вулицях ще трапляються. Їх основна причина – значне перевищення швидкості водіями. Що стосується конкретно цієї пригоди, то трапилась вона вранці за хороших погодних умов. Транспорту було обмаль. І все ж водій не зміг впоратись з керуванням. Лише за збігом обставин ніхто із інших водіїв не потерпів. Серйозна загроза з жертвами була для працівників автозаправочної станції, адже неважко уявити, чим закінчилася б поїздка, якби водій на такій швидкості опинився на заправці.

Відпускний сезон триває. І зараз на вулицях нашого міста доволі багато водіїв з інших регіонів. І киянам і гостям хочу порадити дотримуватись швидкісного режиму, не дозволяти собі сідати за кермо після вживання спиртного і загалом бути уважними і поважати один одного».



Коментарі

  +1 #1 Украинец 31 июл. 2015 г., 18:39:59
Одним идиотом меньше , слава Богу, что не пострадали другие. Побольше бы таких "фраеров" заканчивали подобным образом.

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.