Кличко: Поки я мер столиці, на стадіоні «Старт» жодних забудов не буде

klichko nastarti

 
Поки я мер Києва, на стадіоні «Старт» ніякі забудовники нічого не побудують. Столична влада подасть апеляцію на рішення Окружного адмінсуду Києва, який дозволив ТОВ «Голден Хаус» забудувати історичний стадіон «Старт». Про це заявив мер Києва Віталій Кличко під час зустрічі з громадськістю на стадіоні «Старт», повідомили «Конфліктам і законам» у прес-службі Київського міського голови.

«Поки я мер Києва, я застосую всі важелі впливу і зроблю все, щоб ніяких забудов тут не було. І щоб стадіон працював як стадіон», - сказав Віталій Кличко.

Мер Києва також наголосив, що столична влада робить все, щоб повернути стадіон «Старт» до комунальної власності. «Ми не можемо поки вкладати гроші в розвиток стадіону, оскільки офіційно він знаходиться в державній власності. Але ми зараз робимо все, щоб повернути його до комунальної власності», - додав Кличко. Після цього, запевнив столичний голова, влада буде готова інвестувати у відбудову «Старту». «Ми зробимо все, щоб вже наступного року стадіон став ключовим осередком спорту в Шевченківському районі», - підкреслив Віталій Кличко.

Кличко нагадав, що ще 4 березня Київрада скасувала договір оренди землі стадіону компанією «Голден Хаус». «Зараз дуже дивна ситуація - рішенням суду повертають знову землю забудовнику. Цей стадіон - історичний, знаковий для киян. Я здивований рішенням суду, що цей стадіон знову повертається людині, яка належить до оточення януковича і хотіла на цьому місці почати будівництво», - додав мер Києва.

Він запевнив, що столична влада подасть апеляцію на таке рішення суду. «Однозначно апеляція буде. Для мене не зрозуміло, яка мотивація була у суддів - чому вони винесли таке рішення врозріз бажанню громадськості. Я звертаюся до всіх представників громадськості - ми не повинні допустити того, щоб на місті, де люди займаються спортом, хтось будував хмарочоси. Цього не буде. Якщо судді будуть ухвалювати незаконні рішення , я звертатимуся до киян, щоб вони разом зі мною відстоювали інтереси мешканців міста, а не забудовника», - підкреслив Віталій Кличко.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.