Презентація документального проекту Ігоря Чайки «Газова революція чи Сланцевий цугцванг?»

igor chayka

 
4 листопада о 16.00. на Хрещатику, 27-а, у прес-центрі НСЖУ в рамках прес-клубу Незалежної медіа-профспілки України (НМПУ) і Національної спілки журналістів України (НСЖУ) відбудеться презентація документального проекту Ігоря Чайки «Газова революція чи Сланцевий цугцванг?». Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі НМПУ.


«Хто замовляє та фінансує антисланцеву істерію?», «Чому США відмовились від газового імпорту, а Україна продовжує фінансувати агресора, купуючи російський газ?», «Що спільного у Віктора Медведчука і Йоко Оно, Олександри Кужель і Пола Маккартні, Володимира Путіна і Уми Турман?» Відповіді на ці та інші запитання можна буде почути від автора однойменного документального фільму-проекту, а також експертів, науковців та фахівців енергетичної галузі, які братимуть участь у засіданні прес-клубу. Неформальні дискусії та обмін думками можна буде продовжити під час фуршету, що відбудеться по закінченню офіційної частини презентації.

Ігор Чайка – продюсер, режисер, журналіст, керівник ГО «Студія медіа-проектів «Вартові демократії» та компанії TIME PRODUCTION Studio. Член Комітету Незалежної медіа-профспілки України. Автор близько 20 документальних фільмів та телевізійних проектів, присвячених, зокрема, темам свободи слова в Україні, безпеки медіа, порушень прав журналістів та безкарності, журналістськім розслідуванням. Фільм 2014 року «Острів Крим. Дежавю» став однією з перших спроб документального осмислення подій, що стали причиною вторгнення та анексії Росією частини української території.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.