У Києві викрито телефонного шахрая, який виманив кошти у двох пенсіонерок

prok riev new

 
Київською місцевою прокуратурою №6 м. Києва оголошено підозру 32-річному киянину, який шляхом обману заволодів грошовими коштами двох пенсіонерок на загальну суму 20 000 грн та намагався заволодіти золотими прикрасами на суму 30 тисяч гривень.


Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі прокуратури Києва.

Зловмисник разом із спільником зателефонував до потерпілих та повідомив про те, що нібито їхній знайомий збив на автомобілі дівчинку, яка наразі перебуває у важкому стані та потребує операції. За словами шахраїв, на лікування потерпілої потрібні кошти у сумі близько 20 тисяч гривень.

Пенсіонерки без жодного сумніву погодились віддати ці кошти та назвали аферистам свою домашню адресу.

За деякий час зловмисники знову зателефонували до жінок та повідомили, що наданих грошей не вистачає і потрібно ще 30 000 гривень. Отримавши відмову у зв’язку з відсутністю грошей, шахраї попросили передати золоті вироби, що еквівалентні зазначеній сумі.

Реалізуючи свій злочинний умисел, один із зловмисників прибув до помешкання жінок, однак був викритий та доставлений до Печерського управління поліції ГУ Національної поліції у м. Києві.

Зловмиснику інкримінується вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 190 КК України (заволодіння чужим майном шляхом обману, вчинене повторно). Пошук його спільника триває.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.