Невідомі «зелені чоловічки» побили депутатів від «Свободи» та захопили перший поверх Київради

zeleni kkievrada1

 
Про це на своїй сторінці Фейсбук повідомив Олександр Аронець: «Невідомі особи, за попередніми даними представники охоронної фірми «Лівий берег», захопили перший поверх Київради. Усі озброєні спецзасобами, але без жодних розпізнавальних знаків.


Коли депутати Київради свободівці Олег Гелевей, Володимир Бохняк, Володимир Назаренко, Прохор Антоненко вимагали від них пояснити, на яких підставах вони перебувають в Київраді, їх жорстоко побили. Поліція та нацгвардія повністю бездіє.

Невідомі «зелені чоловічки» спочатку затягнули депутата Київради Володимира Назаренка - добровольця - бійця батальйону «Київська Русь», у автобус, згодом влаштували бійку з іншими свободівцями. Наразі не встановлено, що це за підрозділ. Представлятися вони відмовляються. Відповідають російською лайкою.

Депутата Олега Гелевея забрала швидка.

Помічника народного депутата Олександр Солонько невідомі звалили на землю та били ногами. На фото побитий невідомими особами депутат Київради свободівець Олег Гелевей та особа, яка керувала побиттям.

zeleni kkievrada2

zeleni kkievrada3

За деякими даними невідомі - представники скандальної охоронної фірми «Лівий берег», яка запам'яталась бійками з киянами, що намагались недопустити незаконне будівництво на Микільській слобідці, де забудовником є депутат від партії Кличка», - написав Аронець.



Як передає сайт ua1.com.ua, у прес-службі Київради повідомили, що на цей момент невідомих людей забрали у відділок поліції. У міськраді не знають, хто нападники і які у них наміри, але обіцяють розібратися.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.