На Київщині з понеділка стартує «Тиждень безпеки дорожнього руху»

tigden2

 
З 16 по 22 травня 2016 року, на Київщині, як і по всій  Україні, пройде «Тиждень безпеки дорожнього руху».


Проблеми аварійності як на обласному, так і державному рівні, потребують спільного вирішення як громадськості, так і влади. Тому працівники поліції, спільно з управліннями освіти, органами влади та небайдужими громадськими організаціями, за підтримки засобів масової інформації, проведуть додаткові профілактичні заходи, спрямовані на недопущення аварійності.

Мета Тижня – об'єднання зусиль державних органів, громадських організацій та усього суспільства на виконання державних і міжнародних програм з безпеки дорожнього руху та пропаганди важливості дотримання правил дорожнього руху.

Впродовж тижня заплановано провести цільові профілактичні заходи, які матимуть мету – дисциплінувати учасників дорожнього руху, як водіїв, так пішоходів, які порушують Правила дорожнього руху. Насамперед, працівники поліції будуть націлені на виявлення та припинення грубих порушень, які призводять до скоєння дорожньо-транспортних пригод. Це - керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння, виїзд на смугу зустрічного руху та порушення правил проїзду залізничних колій.

Інспектори та вчителі проводитимуть у навчальних закладах уроки з безпеки дорожнього руху, щоб навчити дітей правильної поведінки, застерегти від біди та не допустити дорожньо-транспортного травматизму з участю неповнолітніх. Також проводитиметься акція: «Здай кров – врятуй життя» постраждалим в дорожньо-транспортних пригодах.

Крім того, для більш пропагандистського впливу на водіїв та пішоходів щодо безумовного дотримання правил дорожнього руху, на рекламних конструкціях (біг-бордах) розміщуватимуться соціальні сюжети з безпеки дорожнього руху. Перевага надаватиметься місцям, де проходять дороги державного значення.

tigden3

На території Київської області, на трасах Київ - Одеса, Київ - Луганськ - Знам’янка вже з’явились перші тематичні біг-борди, які призивають водіїв - не перевищувати безпечної швидкості руху та користуватися пасками безпеки.

Пам’ятайте, що знання та дотримання правил дорожнього руху – запорука безпечного життя!

Управління превентивної діяльності ГУНП в Київській області



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.